10 IKEA-HACKS SOM DU INTE FÅR MISSA

DIY-trenden är något som verkligen håller i sig och med det hänger alla IKEA-hacks på. Jag som nästintill har tummen mitt i handen blir helt fascinerad över hur kreativa och uppfinningsrika personer det finns. Hur tusan kommer de på allt? Jag som knappt kommer på vad jag ska äta till middag liksom…

Det finns en hel uppsjö av just detta, därför har jag valt ut några favoriter som ni bara måste spana in! ↓

Med hjälp av två ”Lerberg” benbockar, en bänkskiva och dekorplast med marmorimitation kan man skapa ett elegant och trendigt skrivbord perfekt för arbetshörnan.

lifeathome.com

Skapa din egna taklampa med hjälp av korgen ”Höjdare” & en lamphållare.
apartmenttherapy.com

Betong är en personlig favorit och detta är något jag är riktigt sugen på att testa på hemma! Att skapa ett eget betongbord med hjälp av en betongskiva och ”Melltorp” köksbord. Galet snyggt!

ikea_hack_kok6

Ikea själva tipsar om denna DIY-idé! Sy din egna trendiga textilkruka med hjälp av deras tyg ”Minna”. En rå tjock bomull som passar perfekt att göra textilkrukor av. 

ikea.se

Att enkla åtgärder och detaljer kan göra så mycket! Spika fast ett läderband på överkanten av lådan på din ”Malm”-byrå och förvandla den till en trendig möbel på ett kick.

sugarandcloth.com

Har du en gammal klämspot från 90-talet över? Då måste du göra detta! Med hjälp av spegeln ”Fräck” skapar du en väggfäst lampa som ligger helt rätt i tiden. Varför inte fästa den ovanför sängen?

poppytalk.com

Måla, stänk eller bara gegga på lite färg på dina tidsskriftssamlare – galet snygg idé och detalj till kontoret!

main.original.585x01

Eller har du möjligtvis guldspray till övers? Och kanske vägghyllan ”Ekby Järpen/Bjärnum” som typ finns i varje svensks hem? Ge den lite lyx och glamour! Det är den värd.

designmanifest.com

Eller mitt egna IKEA-hack! Jag förvandlade det enkla bordet ”Vittsjö” till ett lyxigt sidobord perfekt för mässingsälskaren. Läs mer om hur jag gjorde HÄR!

IMG_9559

Foton och idéer av: Ikea.se, Lifeathome.com, Apartmenttherapy.com, Curbly.com, Poppytalk.com, Sugarandcloth.com, Designmanifest.com, Pinterest.

LÄS OCKSÅ:

GUIDE TILL HUR DU FÅR EN HORTENSIA ATT ÖVERLEVA

HÖSTENS FAVORITLAMPOR UNDER 1000-LAPPEN

MAXA DIN FÖRVARING I HALLEN PÅ ETT SNYGGT SÄTT

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!