Modern touch med sprayfärg

Något som har blivit omåttligt populärt den senaste tiden är sprayfärg. Möjligheten att kunna skapa något nytt utav något gammalt, att kunna förvandla en detalj i hemmet till en detalj med ett helt nytt utseende och möjligheten till att göra just detta jag har gjort, att skapa något modernt av något som annars kan vara väldigt vardagligt och i vissa fall, till och med tråkigt. Möjligheten att få in lite lyx i hemmet med väldigt enkla medel! Något jag inte är sen att tacka nej till.

I söndags när det regnade som mest tog jag och sambon en spontantripp till det blågula varuhuset. Jag har länge kikat på deras sidobord/laptopbord Vittsjö men har aldrig slagit till på den då det alltid känts som att den saknar något. Men sen slog det mig, varför gå och vänta på att det där lilla extra ska dyka upp när man kan skapa det själv? Sagt och gjort. Vittsjö-bordet följde med hem, sprayfärgen i guld från Skapamer fick arbeta och här hemma har jag nu ett galet snyggt och lyxigt sidobord! Så med hjälp av sprayfärg i guld från Skapamer (som jag för övrigt tycker är den absolut bästa i sin klass) kom ett nytt bord in i hemmet. Och allt för under 400 kronor. Enkelt och stilrent och precis vad jag letat efter. Allt tack vare sprayfärgen!

Efter det otroligt fina resultatet, glansigt guld, fick jag verkligen mersmak och skapade mig två nya detaljer på under 10 minuter. En gammal kruka samt en ananas fick ställa upp och de blev helt plötsligt två stycken moderna inredningsdetaljer. Ha! Så otroligt roligt. Jag tror allt att sprayfärgen kommer att få jobba hårt framöver!

(Sprayfärgen är ett samarbete med Skapamer och ni hittar den samt massor av flera färger HÄR.)

1

2

8

3

4

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Hejsan!
  Superfint blev det verkligen! Undrar lite hur lång tid det tog för den att torka bara? När man bor i lägenhet måste man ju passa på när det är fint väder ute och man kanske inte har jätte lång tid att stå och vänta på gatan på att det ska torka haha.

  Tack på förhand! Ha en toppen kväll!

  Rebecka Danielsson 2015-10-13 17:55:08
  Svara
 • Älskar din fina matta och har länge undrar vart jag kan hitta den? 🙂

  Lisa 2015-10-06 19:08:24
  Svara
 • Hur många sprayflaskor behövde du till blodet?

  Anette 2015-10-06 18:54:39
  Svara
  • Svar på Anettes kommentar.

   Hej Anette! Till bordet gick inte ens en flaska åt. Den är väldigt dryg och håller länge vilket är toppen! Ha en fin dag!

   Daniella Dansson 2015-10-07 09:05:25
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!