MAXA DIN FÖRVARING I HALLEN

Det är lika enkelt att satsa på praktiska möbler hemma som det är att helt glömma bort att den där extra förvaringen verkligen behövs och istället köpa någon galet snygg byrå som egentligen inte sväljer alla de där mössorna, vantarna och halsdukarna man behöver få plats med under vinterhalvåret. Men hur svårt och omöjligt det än kan tänkas vara så går det faktiskt att kombinera de båda. Snygg OCH praktisk förvaring! Det gör vi en stor tumme upp på, och just därför tänkte jag förbereda er lite inför de kommande månadernas förvaring som behövs. Efter många önskemål så kommer här nu en riktig hallförvaringsbonanza att bara suga åt sig inspiration av.

Stylizimo

 

Stora lådor och stora skåp, vi vill komma åt så mycket utrymme som möjligt!

Många knappar! Muuto

Många krokar! Och det behöver inte vara de tråkiga vita knopparna som smälter in i väggen. Satsa på något som sticker ut och skapar en detalj till väggen! Ett eget litet konstverk. Som dessa ifrån Muuto.

Hajottamolla

Eller varför inte platsbygga din egna förvaringsmöbel? Massor av förvaring och flera sittplatser i ett. Perfekt för barnfamiljen.

Elisabeth Heier 2

Ikea är alltid ett bra alternativ för just förvaringsmöbler! Som denna Bestå-byrå att fästa på väggen. Perfekt extraförvaring och då den är väggfäst förenklar den städningen och bidrar till en mer rymlig känsla i rummet.

Elisabeth Heier

Som sagt, Ikea är alltid bra! Och deras Nordli-kollektion är en storfavorit.

Real Home for 91 Magazine

Har du en smal och trång hall? Satsa på skohyllor längs väggen. Skapar förvaring på en liten yta och självklart kan även mössorna och vantarna åka ner i en egen låda.

Alvhem

Stor och rymlig hall? Då har du all möjlighet i världen att skapa snygg förvaring med hjälp av lådor, korgar och fina påsar.

631e765ae742fbf428b6a4ae73739a10

Och något jag tycker är enormt viktigt om du har en mindre yta att röra dig på. Utnyttja höjden! Maxa din förvaring med hjälp av väggar och tak. Fäst en hylla ovanför dörrkarmen eller gör som ovan. Fäst Ikeas storfavoriter från Bestå-kollektionen på en outnyttjad yta!

37ed7c6f2cffdaf0cf21c7f46fd53168

Eller har du turen att ha en outnyttjad yta under trappan? Satsa på denna galet snygga lösning! Vilken dröm.

Nu ska jag bege mig ut på stan och köpa lite lunch innan eftermiddagen fylld av jobb fortsätter. Hoppas ni alla har en fin torsdag! Snart är veckans härligaste dag här igen! Tjohooo. KRAM på er.

LÄS OCKSÅ:

ATT SKAPA DEN PERFEKTA TAVELVÄGGEN

HÖSTENS HETASTE FÄRG

EN HORTENSIAS FRAMGÅNGSRECEPT

Foton: Pinterest, Alvhem Mäkleri, Elisabeth Heier, Hajottamolla, Stylizimo.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Vad heter och vad kommer förvaringen på första bilden? Så snyggt!

  Elena 2016-05-24 06:26:02 http://elenalouise.vimedbarn.se
  Svara
 • Hej, varifrån kommer kombinationen på den första bilden? Vänligen Lena

  lena 2015-10-02 14:25:24
  Svara
  • Svar på lenas kommentar.

   Hej Lena! Just den kombinationen kan jag tyvärr inte svara på, men kika in Ikeas Nordli-kollektion för liknande produkter! Ha en fin helg! Kram

   danielladansson 2015-10-02 14:37:48
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!