FAVORITLAMPOR UNDER 1000-LAPPEN

Belysning! Ett av hemmets viktigaste detaljer och min absoluta favorit. Många gör misstaget att använda sig utav en enda belysningspunkt. En belysningspunkt som ska lysa upp ett helt rum. Det är ett big no no! Punktbelysning ska det vara! Flera mindre och strategiskt utplacerade lampor skapar liv i ett rum och kan till och med få ett rum att kännas större.

Jag vet inte hur många smålampor vi har hemma i vardagsrummet… ”Ju fler desto bättre!” skulle man kunna säga att mitt motto är, haha. Det är ju så galet roligt! Därför har jag nu valt ut några storfavoriter som är ett stort JA i höst. Lampor till både vardagsrum, kök, hall och sovrum. ↓

Väggspottar. 339 kronor. Perfekt till sovrummet eller i läshörnan! Ni hittar de HÄR.

91-1207_main

Taklampa som skapar en otroligt fin reflektion och ger rymd åt rummet med sitt klarglas. 699 kronor. Hittas HÄR.

91-1227_main

Marmor! Ett material som är lika hett även i höst. Ta in mer marmor med hjälp av denna stilrena lampa som finns i både vit och grön marmor. Perfekt ovanpå en snygg stapel böcker! 699 kronor. Hittas HÄR.

91-1012_main

Eller varför inte satsa på denna lampfoten? Mässing, koppar eller mattsvart. En perfekt detalj för det mindre utrymmet som behöver lysas upp. 399 kronor. Hittas HÄR.

91-1199_main

Ännu en trend vi kommer få se mer av! Vägghängda lampor ovanför sängen. Denna lampa med en flexibel utdragbar arm tar in en snygg industriell look till sovrummet. Finns i svart, vit och mässing. 499 kronor. Hittas HÄR.

91-8765_main

Letar du efter något annorlunda? En lampa som sticker ut och har attityd? Här är den! Med liknelser till en jordglob lyser den upp rummet galet mysigt i höst. 799 kronor. Hittas HÄR.

91-1220_main

Och sist men inte minst – storfavoriten! Med sin avskalade men otroligt välarbetade design kan den förknippas med vilken svindyr designlampa som helst. En riktig hit i bokhyllan! 599 kronor. Hittas HÄR.

91-1249D

LÄS OCKSÅ:

SKAPA HOTELLKÄNSLA I DITT SOVRUM

INSPIRATION TILL BARNRUMMET

MAXA DIN FÖRVARING I HALLEN

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej! Jag flyttade in i min lägenhet för 3 månader sen men har fortfarande inte hittat en taklampa till vardagsrummet som jag gillar, det är så svårt!! Jag vill inte ha en för modern, gärna ganska klassisk. I mässing kanske, kan du ge lite tips? Kan tänka mig att betala 2000 ca. Kram och tack för en inspirerande blogg!

    Nathalie 2015-10-05 15:01:55
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!