Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

EN HELT PERFEKT VECKA

Den här veckan har verkligen varit något utöver det vanliga! En nästintill helt perfekt vecka. Massor av spännande möten, roliga besked, tisdagstacos (ett måste!), och ett obeskrivligt härligt dygn på Yasuragi, sista avsnittet av Narcos på Netflix tillsammans med Vässans godaste pad thai (alltså, hur hanterar man saknaden och tomheten efter en riktigt bra serie? Det måste ju typ vara 00-talets största gåta, haha.)

Har hunnit med att ta några foton. Men ni vet när man är helt inne i stunden att man till och med glömmer bort att ta foton? Precis så har jag levt hela veckan. Galet skönt! Och trots det ska jag nu på kameraspaning. En ny kärlek ska inhandlas! Fast jag har ingen aning om vad för sort/typ/märke/modell. Ja ni hör ju… Det är en djungel för mig! Har ni några tips mottages de tacksam. Smidig och riktigt vass är vad jag söker!

IMG_3877

IMG_4103

IMG_4102

IMG_3855

LÄS OCKSÅ:

GUIDE  – HUR DU FÅR EN HORTENSIA ATT ÖVERLEVA

10 IKEA-HACKS SOM DU INTE FÅR MISSA

SKAPA HOTELLKÄNSLA I DITT SOVRUM

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Fantastisk blogg!
  Måste fråga var din tv-bänk är från?

  Petra 2015-10-21 20:22:20
  Svara
  • Svar på Petras kommentar.

   Tusen tack Petra! Blir så glad över dina fina ord! Vår tv-bänk kommer från Ikea och är en del av serien Bestå. Ha en fin torsdag!

   Daniella Dansson 2015-10-22 10:34:39
   Svara
 • Vilken färg har du på soffan? 🙂

  Matilda 2015-10-19 07:00:25
  Svara
 • perfekt vecka ju! spa vore inte helt fel 😉

  ISA 2015-10-17 23:39:38 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Jag har köpt ett marmorbord från underbara hem, och jag tycker det är såå fint såklart.. MEN jag hade ingen aning om att marmor är så känsligt! Jag hade tallrikar på det en enda gång och har nu fått små små fina repor där. Och typ matta fläckar från jag vet inte var. Köpte en svindyr impregnering som jag sprayade på när jag köpte den vilket lämnade en matt något klibbig yta. Har sedan polerat upp det med polish. Men om man torkar bordet försvinner ju polishen. Läste nu om att smörja bordet med symaskinsolja.. hmm. Hur tar du hand om ditt marmorbord? Det ser så blankt och fint ut!

  Jenny 2015-10-17 14:35:44
  Svara
Daniella Danssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!