Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

IKEAKÖK I THE HAMPTONS

I veckan satt jag och bläddrade igenom gamla inredningstidningar. Älskar att gå tillbaka och se hur trenderna har förändrats och utvecklats på bara ett par år. Det är helt sjukt hur fort det går!

Det känns som igår jag fastnade för det här reportaget i Sköna Hem. Ett reportage om svenska Kerstin Meyer, hennes man Will och deras sommarhus i The Hamptons utanför New York. Jag kommer ihåg hur jag förundrades över huset och färgerna de använt. Hur de hade lyckats få till en sådan elegant känsla med väldigt enkla medel. För att inte tala om poolen som är galet snygg! Och träköket ifrån allas vårt blågula varuhus. Såklart!

Huset från 1980-talet är byggt i ”saltbox”-stil, en amerikansk arkitektur med träfasad och ett asymmetriskt snedtak. Det ligger längst ut på östra Long Island där sommarvillorna ligger på rad tillsammans med de vita och milsvida stränderna. Och allt med fri utsikt över Atlanten. Med andra ord – en riktig amerikansk dröm!

1

2

3

4

5

6

Foto: Eric Josjö.

LÄS OCKSÅ:

10 IKEA-HACKS SOM DU INTE FÅR MISSA

EN INREDNINGSDRÖM TILL HOTELL PÅ BALI

HÖSTENS FAVORITLAMPOR UNDER 1000-LAPPEN

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!