PÅ MIN BUCKETLIST

Jag har hittat det!

Jag har länge letat efter ett hotell med ”det”. Ett hotell som jag kan drömma om att åka till. Ett hotell att sträva efter och arbeta hårt för att en dag kunna åka till. Som ni säkert har märkt så är jag lite lätt beroende av fina hotell och hotell med det lilla extra när det kommer till interiören & gärna även exteriören. Och nu har jag hittat det! Och att det ligger på Bali är ju bara ett stort plus.

Bali + detta hotellet kan inte bli något annat än en drömsemester. Fast, riktigt en dröm är det ju inte… För man har ju en bucketlist för att ha något att sträva efter, eller hur? Här ska det jobbas hårt!

Detta är alltså The Colony Hotel Seminyak. Jag smäller av över hur snyggt det är!

1

2

3

4

5

6

7

8

9

Foto: The Colony Hotel

LÄS OCKSÅ:

SKAPA HOTELLKÄNSLA I DITT SOVRUM

SVENSKT TENN LANSERAR FEM NYA VASER

10 IKEA-HACKS SOM DU INTE FÅR MISSA

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!