NÄR BARNEN SJÄLVA FÅR VÄLJA

Har du någonsin tänkt på hur ditt hem skulle se ut om det var stylat utav barn? Om barnen själva fick gå loss och välja precis det de ville ha. Många blir nog skrämda utav bara tanken, men i ett riktigt smart PR-trick har Svenska Mäklarhuset tillsammans med Beckers fått fram ett riktigt häftigt resultat. Som de beskriver det själva…

”I den här fantastiska femrummaren möts du varken av vitaliserade golv eller stockhomsvita väggar. Istället har vi inrett med fantasi, färg och lekfullhet. Men eftersom vi vuxna verkar ha lite svårt för det var vi tvungna att ta hjälp av fyra härliga ungar. Kliv in i deras drömvärld och se hur det blir när barnen får bestämma.”

Vad sägs om ett rosa piano med texten till ”Blinka lilla stjärna” på väggen? En cykel på väggen? Ett cirkustak ovanför matplatsen eller ett bollhav i badkaret? Ja, allt och lite till finns här. 

Var? Odengatan 85, Vasastan, Stockholm
Boyta? 148 kvm
Rum? 5 rum & kök
Utgångspris? 12 495 000 kronor
Mäklarfirma? Svenska Mäklarhuset

6

1

2

3

4

5

7

8

9

10

11

12

13

14

Foto: Svenska Mäklarhuset

LÄS OCKSÅ:

SPANA IN I BEYONCÈS 600-MILJONERSYACHT

KAMPANJ PÅ FLOS GATTO

SMART FÖRVARING MED SKORNA I FOKUS

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Daniella 🙂 Gillar verkligen din blogg och din instagram, känns bara lite tråkigt att du alltid lägger upp samma lägenheter som 34kvadrat och Cornelias interiör. De flesta lägenheterna har man redan sätt inne hos dom dagen innan! Kram

  Paula Nygren 2015-10-01 19:47:00
  Svara
  • Svar på Paula Nygrens kommentar.

   Hej Paula! Tusen tack! Jag lägger upp de objekt jag själv fastnar för och vill att mina läsare ska se. Jag kan tyvärr inte hålla koll på vilka bloggar som publicerat det tidigare. Det finns följare som inte läser de andra bloggarna och de objekt jag lägger upp vill jag inte att någon ska missa. Därav varför det kanske blir lite dubbelt för dig, tyvärr. Hoppas att du finner inspiration i någon av de andra inläggen! Kram

   danielladansson 2015-10-02 09:37:22
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!