PÅSKHELGEN GENOM MIN IPHONE

Långledigheten är slut och jag är tillbaka på kontoret för att fortsätta jobba på alla roliga projekt, arbeten och planer. Men vilken helg det var!

Arbetsveckan avslutades i torsdags med AW och middag på Hatten följt av bio senare på kvällen. I fredags var det en riktig slappardag hemma hos Dansson/Svensson. Blacklist rullade på tvn hela dagen och dygnets flesta timmar spenderades i soffan med duntäcket och massor av kuddar. SÅ skönt! När kvällen kom begav vi oss till vänner för påskmiddag och spel.

I lördags var det släktträffar för hela slanten. Vi han avverka påskmat både hos min släkt och hos Antons släkt. Och huuur jäkla mätta var vi inte efter det!? Haha. En utekväll stod på schemat men vi kraschade hemma i soffan framför ännu ett avsnitt av Blacklist. Utekvällen togs igen på söndagkvällen och hela måndagen spenderades hemma hos svärföräldrarna som håller på att renovera större delarna av huset. Och vad det börjar klia i fingrarna när man befinner sig i sådana miljöer. Vi måste verkligen hitta något nytt SNART! Det finns så många idéer jag måste få genomföra…

Metro Mode Magasin

Ni har väl inte missat det senaste toksnygga magasinet av Metro Mode? Ni kan läsa det online här.

Nya Hattfabriken Västerås

En AW med drinkar övergick till en sådan där middag som inte går att beskriva med ord. GOTT var bara förnamnet. Och världens finaste vän Elin kan det här med att pigga upp och förgylla en sliten bloggares torsdagseftermiddag.

Billy Bokhylla Nya Hemmet

Ommöblering pågår. Saker flyttas runt och Billy-hyllan ska äntligen (!) få sina luckor.

4

Efter en lunch tillsammans med Anton i söndags lyxade vi till det med efterrätt. Och herregud, denna var verkligen to die for. Ljummen Cookie Dough tillsammans med vaniljglass och chokladsås. En riktig kaloribomb, men är det påsk så är det. Eller hur?

Nya Hemmet

Och som ni kunde läsa om i fredags så har äntligen Wegner-stolarna anlänt och packats upp. De blev verkligen pricken över i:et tillsammans med Kasenberg-bordet. Vi blev mer än nöjda!

LÄS OCKSÅ:

MITT SURVIVAL KIT

HEMMA HOS AVICII

11 SAKER NI INTE VISSTE OM MIG

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Uuuuursnygga stolar!!
    Satt som en smäck 🙂
    Lät som en härlig påskhelg!
    Här i Småland har det bjudits på en heeeel del sol, lovely! =)

    {"author":"Ekenäsliv" 2016-03-29 14:40:05
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!