11 SAKER NI INTE VISSTE OM MIG

Precis. 11 saker ni inte visste om mig. Galet skumt & läskigt att skriva om men många av er har haft frågor kring just detta. Vem är då egentligen jag? Förutom att jag heter Daniella Dansson, är 21 år och driver NYA HEMMET?


1. Jag är beroende av Fisherman’s Friend och har alltid ett paket på mig var jag än går.

2. Har haft musik som min stora passion hela livet. Pluggade musik genom hela min skolgång och var med i Lilla Melodifestivalen när jag var liten. Intresset finns kvar men inredning & design är idag den stora passionen.

3. Flyttade hemifrån när jag var 16. Flyttade då ihop med Anton i en liten 1:a på 34 kvadratmeter som vi bodde i i två år innan det var dags för nya äventyr. (Efter den upplevelsen har jag lovat mig själv att jag aldrig ska bo i en 1:a igen… Mysigt men TRÅNGT, jag behöver mitt space, haha)

4. Är en riktig sucker för jackor och har alla gånger fler jackor än tröjor i garderoben.

5. Läser alltid igenom alla dagens kommentarer på Instagram och bloggen innan jag somnar och somnar därför oftast med ett leende på läpparna.

6. Förlovade mig med Anton uppe i Empire State Building i New York en snöig januarikväll 2013.

7. Älskar att äta ute och lägger förmodligen alldeles för mycket pengar varje månad på uteluncher och middagar.

8. Älskar svarta kläder och är en sådan där tråkig jäkel vars garderob innehåller 85% svarta plagg. Om inte 90%…

9. Drömmer i hemlighet om att få skriva en bok om entreprenörskap och framför allt ungt entreprenörskap. Möjligheterna vi idag har med alla sociala medier tillsammans med de bästa tipsen för att lyckas med det man drömmer om. Massor av pepp kring det bästa i livet helt enkelt!

10. Är urusel på att laga mat och överlåter helst det till Anton. När jag väl lagar mat blir det oftast livets rätt – tacos (med mycket guacamole)!

11. Har alltid haft som dröm att bli mäklare, något som växt sig allt starkare de senaste åren. Sedan var det ju bara det här med att våga också…

Daniella Dansson Nya Hemmet

LÄS OCKSÅ:

VECKANS SHOPPINGLISTA

PRECIS SÅHÄR VILL JAG BO

MIDDAG, MÄSSING & SELFIES

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Vi delar samma dröm! 🙂 Har länge velat bli mäklare och det blir starkare och starkare för varje dag, men jag valde tryggheten så just nu pluggar jag till ekonom. Men i framtiden blir det nog en mäklarutbildning också! 🙂

    Isabelle 2016-03-22 15:35:54 http://bellerina.blogg.se/
    Svara
  • Vad roligt att läsa om dej:) ha en skön Påsk. Kram

    Helen 2016-03-22 12:28:03 http://www.starsinlife.blogg.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!