DE ÄR HÄR!

Efter veckor av väntan är de äntligen på plats i vardagsrummet! Mina alldeles egna Hans J. Wegner stolar. Som jag suktat efter dessa. Han hem snabbt på lunchen för att öppna en av dem, och SÅ fina de är alltså. Galet! Längtar redan tills imorgon när jag får packa upp dem i lugn och ro och fixa till runt matbordet, den känslan är ju den bästa.

Men nu – nu sticker jag på AW! Det är långhelg och ett par riktigt grymma dagar ska invigas med drinkar på Hatten! KRAM på er.

Hans J Wegner Y-stol

LÄS OCKSÅ:

HEMMA HOS TIM ”AVICII” BERGLING

FIXA SNYGGASTE PÅSKDUKNINGEN

MIN RESA I THAILAND

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Är de från voga?

  Julia 2016-04-22 13:15:02
  Svara
 • Vart hittar jag den finaste inspirationen när det kommer till balkonger? Har en relativt stor balkong utan tak, och vet verkligen inte hur jag ska inreda med möbler etc. Känner inte att Google erbjuder ett särskilt inspirerande urval av bilder. HJÄLP!

  Matilda 2016-03-28 12:31:11
  Svara
 • Åh så fina! Är de riktiga stolar eller köpte du dom på voga?

  Catharina 2016-03-27 18:46:28
  Svara
 • Är dom från VOGA? Hur är isfal kvalitén?

  Sara b 2016-03-27 18:17:45
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!