BUDGET vs LYX – SJUANS JUBILEUMSSTOL

Jag har tidigare skrivit om min förälskelse till Arne Jacobsens jubileumsutgåva av den klassiska Sjuan. En puderrosa Sjuan-stol med 24 karats guldbelagda ben. Med ett lite saftigt pris på hela 5700 kronor för en stol så har den förälskelsen förblivit en dröm.

För er som, liksom jag, suktat efter guldklimpen så har det nu kommit ut ett alternativ till dyrgripen! Ett budgetalternativ från Ellos som är galet lik jublieumsutgåvan. Det enda som saknas är väl det riktiga guldet och sjuan-formen. Men den är ju helt klart ett snyggt alternativ! Ellos stol ”Lucky” som nu går att beställa kostar nämligen bara 699:- jämfört med 5700:-. Ett riktigt klipp!

Sjuan Arne Jacobsen Budget Billigt Ellos

 

LÄS OCKSÅ:

NÅGOT VÄLDIGT VIKTIGT ATT PÅMINNA SIG OM

VAD JOBBAR JAG EGENTLIGEN MED?

SKAPA DIN EGNA SÄNGGAVEL

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Men gud vad snygg! Sjuan har jag aldrig gillat formen på men den här var klockren!

  Förresten, du som gillar fina grejer och märkesprylar precis som jag.
  Jag har gått med i en undersökningssite där varje undersökning ger poäng att handla märkesvaror för. Allt från Kähler till Georg Jensen kan man plocka ut för poängen. Det är helt gratis och man kan få ihop till så jäkla mycket fint. Hittade länken här där det finns mer att läsa om det. Rekommenderar starkt! http://goo.gl/BepLJk

  Maja 2016-01-11 12:46:38
  Svara
 • Nu såg jag att dom hade ändrat höjd!! Stod 37cm tidigare. Toppen!!

  Karin 2016-01-09 16:00:44
  Svara
 • Superfin!! Synd bara att den är så låg 🙁

  Karin 2016-01-09 15:58:07
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!