VAD JOBBAR JAG EGENTLIGEN MED?

Vad gör jag egentligen utöver bloggen & Nya Hemmet? Ni är många som ställt just denna frågan. Nya Hemmet är idag enbart något jag gör på fritiden, ”ett heltidsjobb på fritiden” brukar jag säga, haha. Det kräver enormt mycket jobb men till vardags hinner jag mirakulöst nog även med ännu en heltidstjänst som ekonomiansvarig på ett Västerås-baserat företag som driver en restaurangguide. Ett otroligt roligt och intressant jobb som jag lär mig något nytt genom dagligen.

Drömmen är ju såklart att kunna jobba heltid med Nya Hemmet. En dröm som jag dagligen strävar efter och arbetar för. Men det är ett stort steg och kräver mycket arbete, så jag fortsätter att kriga på med tidiga morgnar och sena nätter! För det är ju så galet roligt. Och allt är tack vare er! ♥

IMG_4549Här skapas det mesta som publiceras på Nya Hemmet. I min lilla kuddhörna i vardagsrummet. Sjukt dåligt ergonomiskt sätt, haha. Men det är ju så galet mysigt!

IMG_4581
Häromdagen hade jag världens bästa sällskap på ”kontoret”. Jag skulle kunna rekrytera Olle vilken dag som helst! Måste nog lägga i ännu en växel när det kommer till att försöka få med Anton på ett hundköp… 

LÄS OCKSÅ:

16 KLOCKRENA PRESENTER TILL FARS DAG

STUCKATURDRÖMMAR OCH FLYTTPLANER

DET ”PERFEKTA” LIVET I SOCIALA MEDIER

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej! Jag mååste bara veta var du köpt ditt soffbord? Har letat överallt men verkar inte kunna hitta något med bra mått på, tack så jättemycket för svar!!

  Malin 2015-11-04 18:21:37
  Svara
 • Hej! Jag undrar lite över vad du har för utbildning? Jag är själv intresserad av att arbeta inom ekonomi och kollar på olika alternativ just nu, men osäker på vilken utbilning man ska välja. Tacksam för svar!

  Lina 2015-11-04 15:20:18
  Svara
  • Svar på Linas kommentar.

   Hej Lina! Vad roligt att höra, det är ett otroligt roligt och lärorikt jobb! Jag själv har enbart en gymnasial utbildning men tack vare en snäll arbetsgivare som trott på mig har jag haft möjligheten att arbeta mig uppåt inom företaget och utbildat mig internt. Hoppas allt går jättebra för dig med utbildning och karriär! Tro på dig själv och våga satsa så kommer allt gå galant! KRAM

   Daniella Dansson 2015-11-04 18:32:34
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!