Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

NYA INKÖP & ETT FULLSPÄCKAT SCHEMA

Herregud vad tiden bara rinner iväg! De senaste dagarna har gått i ett och jag hinner inte riktigt stanna upp och andas om jag ska vara helt ärlig. Nu är det bara 1 vecka kvar innan jag beger mig iväg på lite semester. (Vilket ska bli SÅ skönt!)

Och HUR tråkigt är inte vädret nu då?! Ska inte vara tråkig och tjata om det men, bilderna blir ju så jäkla tråkiga, haha. Har i alla fall livat upp vardagen med några nya guldkorn till hemmet. Och idag blev det storshopping på Newport här i Västerås. Och oj vad de har lyckats med den butiken, SÅ fin. Ni ska få se mer av inköpen lite senare! Nu ska jag springa ner på stan och köpa lite grekiskt. En lugn kväll hemma står på schemat. Äntligen!

Interflora bukett
Veckans fredagsbukett från Interflora Amaryllis här i stan. Snitthyacinter alltså – jag älskar de!

Klong Gloria
Ett av dagens guldkorn till köp. En efterlängtad sådan!

Kopparkastrull Cervera
I veckan fick jag även årets första julklapp. Och det en julklapp som jag fick tjuvöppna. Kopparkastruller från Cervera. Något jag suktat efter i år men aldrig tagit mig för att köpa. Gissa om jag blev överlycklig!? Och med årets godaste glögg och lite peppisar var kvällen fulländad.

LÄS OCKSÅ:

DET ”PERFEKTA” LIVET I SOCIALA MEDIER

FÄRGERNA DU KOMMER VILJA ANVÄNDA 2016

INSPIRATION – KÖKSÖAR

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!