FÄRGERNA DU KOMMER VILJA ANVÄNDA 2016

…I alla fall enligt Pantones VD Leatrice Eiseman. Enligt henne handlar nästa års toppkulörer om att skapa ett lugn med inspiration från naturen.

1. Limpet Shell
”Härlig & uppfriskande”. Limpet Shell är en blå kulör med en något grön nyans, enligt Eiseman. Med tanke på antalet nyhetsartiklar om klimatförändringsfrågorna är det inte förvånande att de senaste säsongernas kollektioner får många människor att instinktivt dras till kallare färger och blå nyanser, tillade hon.

James McDonald

2. Buttercup
”Buttercup handlar om solljus, lycka och jubel. Den här färgen bara skriker efter att få överösa oss med solstrålar, något som gör oss hoppfulla. Det ger oss verkligen energi”, sade Eiseman.

James McDonald2

3. Serenity
Som namnet antyder, är Serenity en lugnande färg som leker med idén att vi vet att vi fortfarande lever i turbulenta tider. I sådana stunder är nyanser som denna extra avslappnande och välbehövliga.
Anson Smart

4. Green Flash
Med en gul underton kommer denna ljusgröna färg verkligen att slå under våren och sommaren. ”Det är en fantastiskt färg att kombinera tillsammans med andra färger och det kan verkligen bringa nytt liv i ett rum”.
Som denna bild visar behöver du inte måla om alla väggar för att skapa liv i ett rum. Prova att ta in en färgglad fåtölj så som man gjort här nedan, på ett av mina favorithotell, Ett Hem i Stockholm.

Magnus Marding

5. Rose Quartz
En vacker, mjuk, skir och strålande rosa som här kan ses på väggarna i restaurangen Entrecote i Melbourne.

Brooke Holm

6. Lilac Grey
Precis som namnet antyder så är det en blandning mellan två färger och tillsammans skapar de denna mjuka och neutrala kulör. ”Det finns ett behov av neutrala kulörer varje säsong och detta har en antydan till det lila vilket gör den extra mjuk och subtil”, sade Eiseman.

Ditte Isager

7. Snorkel Blue
Eiseman sa att denna nyansen är ”tänkt att vara lite roligare och frambringa lekfullhet precis som havet gör. En grund i vårens palett”. Precis som ni ser här nedan så är det en väldigt vågad färg men en färg som verkligen dominerar i detta Marrakech-hemmet som ägs av designern Agnés Emery.

Richard Powers

8. Iced Coffee
”Med en solbränd nyans sprider Iced Coffee en värme som kompletterar resten av inredningen väldigt bra”, menar Eiseman.

Manolo Yllera

Foton: James McDonald, Anson Smart, Magnus Marding,
Ditte Isager, Brooke Holm, Richard Powers, Manolo Yllera

Vilken kulör tror DU kommer bli mest populär under nästa år?

LÄS OCKSÅ:

ETT LYXHOTELL DU MÅSTE SPANA IN

ÅRETS HETASTE JULBELYSNING

INRED HEMMET INFÖR JULEN

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!