NYA MATBORDET + EN NY TOKSNYGG LAMPA

Det är så kul när det händer saker hemma. Här hemma förändras det ständigt och jämnt med rädslan för att bli för hemmablind. Det är så enkelt att bli ”för bekväm” med inredningen och att fastna i gamla mönster och vanor. Att förändra är roligt, och att förändra är välbehövligt!

Har du fastnat i processen med ett rum? Vill du förenkla ett rum med hjälp av några enkla medel? Eller är rummet halvklart och du har slut på idéer? Spana in min guide med svaren och lösningarna för just dessa problem!

Här hemma har nya matbordet verkligen gjort sig hemmastadd och jag kan inte låta bli att fundera på varför jag dragit ut på köpet så länge. Det gör sig ju verkligen som handen i handsken. Nu fattas bara Y-stolarna som är beställda och som ska fullända det hela!
Idag flyttade även en ny golvlampa in här hemma. Golvlampan ”Saint” från Globen Lightings nya kollektion. En TOKSNYGG lampa som jag gjorde sig perfekt i vardagsrummet. Med lite Klong ”Gloria”-feeling blandat med Flos IC-Lights inspiration är den en perfekt budgetvariant för den inredningsintresserade.

budget inredning lampa mässing

 

marmorbord Kasenberg

 

LÄS OCKSÅ:

EN DRÖM HAR GÅTT I UPPFYLLELSE

EN VÅNING MED ETT KÖK UTÖVER DET VANLIGA

VAD JOBBAR JAG EGENTLIGEN MED?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej hej,

  Var ifrån är mässingsvasen?

  Sofia 2015-12-08 21:07:07
  Svara
 • Så himla fint! 🙂

  Amanda 2015-12-07 17:43:47 http://nouw.com/amandabe
  Svara
 • Ditt hem ser ljuvligt ut!!! Älskar dina bilder på insta, du kan konsten att inspirera! ❤️ Nu alla tummar o tår för vinst i dagens lucka! Kram Hanna

  Hannanassi 2015-12-07 17:19:36
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!