EN DRÖM HAR GÅTT I UPPFYLLELSE

Som man brukar säga – ”jag har länge gått och sugit på karamellen”. Och igår när jag ställde en öppen fråga till er alla på Instagram om vilka stolar ni hade valt till ett matbord så övertygade ni mig. Ni gav mig den där sista lilla sparken över kanten. Precis den kicken jag behövde. En dröm sedan flera år tillbaka är nu förverkligad. Fyra stycken vitlackade Y-stolar är nu påväg hem till mig! Jag kunde verkligen inte hålla mig längre. Jag har jobbat så enormt hårt denna hösten så jag tog mig faktiskt friheten att unna mig detta. IIIIHHHH. Jag är uppspelt som ett litet barn på julafton. Hoppas nu bara att de passar här hemma. Det måste de göra.

(Edit efter gårdagens inlägg som ni kan läsa HÄR: Jag lyckades inte…)

Stylizimo
Attans att leveranstiden är så jäkla lång. Annars hade jag gått all in på dukningen inför jul. Eller, det ska jag nog göra ändå. Men med stolarna hade det varit fulländat. Så pepp!

Skärmavbild 2015-11-18 kl. 10.36.43Foto: Stylizimo, Carl Hansen & Son.

LÄS OCKSÅ:

NOVEMBERS INREDNINGSFAVORITER

INRED HEMMET INFÖR JULEN

10 IKEA-HACKS SOM DU INTE FÅR MISSA

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Alltså j ä k l a r vad snygga, nu blev jag riktigt avis här. Haha. Du kommer duka helt sinnessjukt snyggt tillsammans med de stolarna sen (y). Fin kväll till dig <3

    emelie 2015-11-19 20:50:24 http://nouw.com/kvadrat52
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!