COMPACT LIVING

Många av er har hört av sig till mig och bett om tips och inspiration kring små utrymmet och mindre hem – så kallad compact living. Därför tänkte jag införa en liten kategori här som kommer att heta just Compact Living. En kategori där inspiration kommer att publiceras förhoppningsvis varje vecka (ska göra mitt bästa för det!) med mina favoriter kring ämnet.

Så jag tycker att vi kör igång direkt helt enkelt, och det med en charmig etta på 36 kvm. I ett fint sekelskifteshus anno 1902 har de utnyttjat den generösa takhöjden och skapat sig ett eget litet loft som ersätter ett annars, vanligt sovrum. Och det med en galet smart lösning!

1

2

3Något som vid första anblicken kan tros vara en förvaringsmöbel är så mycket mer än det… Galet smart men livsfarligt för en klantig person som mig (och kanske efter några glas rött…) haha! Hade jag bott i lägenheten hade jag måttbeställt en mässingsskiva för att använda som lucka istället för den röda luckan. Tänk er vad snyggt!

4

5

6

Bostaden är just nu faktiskt till salu och kan hittas här!
Foto: HusmanHagberg

LÄS OCKSÅ:

10 IKEA-HACKS SOM DU INTE FÅR MISSA

GUIDE – MAXA DIN FÖRVARING I HALLEN

GUIDE – HUR DU SKAPAR DEN PERFEKTA TAVELVÄGGEN

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!