Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

RUTH & JOANNA – EN NY KOLLEKTION AV DRÖMBORD

För lite mindre än ett år sedan bloggade jag om ett företag jag då hittat och blivit blixtförälskad i. Det var en tjej som nyss hade startat upp och drev företaget där hon sålde sina egendesignade bord av spegelglas och bladguld. Under detta år har företaget växt sig stort och är idag ett omtalat namn som de flesta känner till. Ruth & Joanna mina damer och herrar! Ett av mina absoluta favoritmärken. Och hörrni – urgulliga Susanne Lundberg som ligger bakom det hela har återigen lyckats! En ny kollektion av bord är släppt, och jag är lika blixtförälskad igen.

1

2

3

4

5

6

Spana in mitt tidigare blogginlägg med foton från den första kollektionen HÄR!
Foto: Ruth & Joanna

LÄS OCKSÅ:

EN BRUNCH I STOCKHOLM DU INTE FÅR MISSA

HÖSTENS SNYGGASTE LAMPOR UNDER 1000-LAPPEN

SKAPA HOTELLKÄNSLA I DITT SOVRUM

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!