VECKANS SHOPPINGLISTA

Godmorgon snyggingar!

Jag har fått flera mail de senaste veckorna ifrån några av er som verkar uppskatta de små collagen jag gjort med mina shoppingfavoriter. SÅ roligt med feedback och SÅ roligt att ni gillar det nya tillägget i bloggen. Tack, verkligen!
Jag tänkte därför införa en ny kategori här där jag sisådär varannan vecka delar med mig utav just detta, mina shoppingfavoriter. Det dyker hela tiden upp så galet mycket nytt och snyggt, så för mig är det ett perfekt sätt att hålla mig uppdaterat, och eftersom ni gillar det också så är det ju spot on!

Detta är alltså ett axplock utav mina hetaste favoriter just nu. Trendigt, färgglatt & toksnyggt!
(Och som vanligt kan ni klicka er in på era favoriter direkt via collaget. Happy shopping bloggisar!)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej! Jag är sugen på ett VITTSJÖ bord från IKEA och såg ditt inlägg där du sprayat det guldigt, hur många burkar gick det åt och vilken färg hade bordet från början? Vitt eller svart? 🙂 Ha en bra dag!

  Agnes Olsson 2016-03-17 21:59:47
  Svara
  • Svar på Agnes Olssons kommentar.

   Hej Agnes! Vad roligt att höra! Det gick åt en halv burk sprayfärg och bordet var vitt innan. Lycka till & ha en härlig helg! Kram

   Daniella Dansson 2016-03-18 08:42:51
   Svara
 • SÅ snygga färger, älskar! jag är så urkass på att själv göra collage. Gjorde ett litet försök idag haha men tror jag måste öva liiite mer. Jaja övning ger färdighet. Hoppas du får en jättehärlig torsdag! Kram Julia

  Julia K 2016-03-17 10:23:29 http://juliak.metromode.se
  Svara
 • Love the lists!!
  Ha en go dag!

  {"author":"Ekenäsliv" 2016-03-17 09:17:56
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!