Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

EN LÖRDAG I FEBRUARI

Lördagen inleddes på ett av de bästa tänkbara sätten. I soffan tillsammans med min favoritperson, duntäcket och ett par avsnitt av Blacklist. (HUR spännande är inte den serien!? Jag sitter på helspänn hela tiden och kommer på mig själv med att glömma bort att andas, haha). Därefter var det dags för de traditionella badmintonmatcherna med svärföräldrarna. Efter 2 timmar av konstant kämpande (som slutade i vinst, wohooo!) så var det dags för middag hemma hos min fina mamma. Överraskades med ett helt fång tulpaner och en middag som inte gick av för hackor. Dagen avslutades nästan precis som den började. I soffan med ännu ett par avsnitt Blacklist och ett glas vin. En sådan där galet mysig och välbehövlig lördag!

Tulpaner Nya Hemmet

Nya Hemmet

LÄS OCKSÅ:

HUR DU FÅR EN HORTENSIA ATT ÖVERLEVA

BOKHYLLAN BILLY FÅR NYTT LIV (À LA ASPLUNDS SNÖ)

EN PAMPIG COMPACT LIVING-ETTA

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!