EN FÖDELSEDAGSWEEKEND PÅ GÖRVÄLNS SLOTT

Vilken helg jag haft!

I lördags väcktes jag av skönsång med presenter och frukost på sängen. Ett riktigt drömuppvaknande med andra ord! Efter en lång och härlig frukost så gjorde vi oss i ordning och tog sedan bilen till Stockholm. En weekend på slottet stod på schemat, och inte vilket slott som helst… Jag hade länge spanat in Görvälns Slott, ett slott som med sin inredning och sina detaljer verkligen charmat mig och oj vad jag skulle få mina förhoppningar överträffade.

En svit utöver det vanliga, en obeskrivligt god middag signerad mästerkocken Stefan Ekengren och en kväll uppe i baren med gudomliga drinkar i en riktig drömmiljö gjorde min födelsedag till en av de bästa någonsin faktiskt. En weekend på Görvälns Slott är något jag varmt kan rekommendera er alla! Jag längtar redan tillbaka. 

Görvälns SlottDet första man möts av när man kliver in i slottet påväg mot receptionen. Kolla in soffan! Vilken dröm. (Jag hintade lite lätt till Anton – ”tääänk att ta ett bröllopsfoto där älskling!”.

Görvälns SlottOch slottet i vinterskrud som vi fick uppleva det. Och såklart blev jag lite starstrucked när jag fick veta att en av mina stora favoritfilmer ”Ondskan” spelats in just här.

Görvälns SlottOch vår alldeles egna svit! Finns inte ord för att beskriva dessa rum. Ett måste att uppleva!

Görvälns SlottEfter att ha packat upp resväskan så gick jag raka vägen in i badrummet för ett bad med diverse godsaker som serverades i vår picknickkorg vi fick när vi anlände, och till det, såklart ett glas champagne. Vilken födelsedag!

Görvälns SlottPå kvällen var det dags för middag i deras White Guide-belönade restaurang.

Görvälns SlottOch maten… Maten hörrni! Som en sann matfantast var detta en upplevelse i sig. Det var länge sedan jag åt något så gott och välkomponerat. Mat & dryck var klockrent rakt igenom.

Görvälns Slott”Änglamat” som desserten hette. Smulade drömmar, krämig vaniljglass, lingon, maränger och grädde. Ja ni hör ju själva… MUMS!

Görvälns SlottMätta & belåtna begav vi oss sedan upp på övervåningen för ett par drinkar. I sann boutique- & sekelskiftes-anda blev jag förälskad i denna våning. Med flera rum inredda till perfektion där den ena inte var den andra lik, en sann ”Great Gatsby”-känsla och en stämning utöver det vanliga dök hinten till Anton upp åter igen ”äääälskling – tänk att gifta sig här!”.

Ja, här kan jag verkligen se mitt stora drömbröllop.

Görvälns Slott

Görvälns Slott

Görvälns Slott

Görvälns Slott

Görvälns Slott

LÄS OCKSÅ:

YASURAGI UR ETT INREDNINGSPERSPEKTIV

IKEA LANSERAR ÅRETS VIKTIGASTE KOLLEKTION

HOTELLDRÖMMAR RUNT OM I VÄRLDEN

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Gud vilken mysig helg, ser helt underbart ut!
  Älskar din blogg & din stil!
  Kika gärna in på min inredningsblogg också :* http://stylingbydenice.fyradimensioner.se
  Kram!

  Styling By Denice 2016-01-29 09:20:56 http://stylingbydenice.fyradimensioner.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!