FRAMTIDSPLANER

Som jag nämnt tidigare så letar vi för fullt efter en lägenhet att köpa här i Västerås. Anton suckar efter min lilla kravlista på vad som måste finnas och vad som inte får finnas i lägenheten. Och jag kanske ska erkänna, med en kräsen inredningsbloggerska är det nog inte den lättaste uppgiften. Det finns en byggnad mitt i city som jag har suktat i år efter. En byggnad som erbjuder lägenheterna med DET. Stuckaturer, kakelugnar, högt i tak och stora fönster. Tyvärr så är jag ju då inte den enda som är intresserad av dessa lägenheter, något som märks av. Lägenheter i byggnaden blir väldigt sällan till salu och när någon väl är till salu går de för galna priser. Därför har jag börjat kolla runt på lite andra alternativ – kan man kanske återskapa en av dessa lägenheter? 

Att köpa en lägenhet med endast 2 eller 3 av dessa punkter. Högt i tak och stora fönster? Vi har ju sådan tur att min svägerskas sambo är en galet duktig snickare, så man kanske kan smöra in sig på lite stuckatursnickeri där? Tänk att få skapa sina egna stuckaturer. Allt ifrån bröstpaneler och taklister till takrosetter och mindre utsmyckningar… Ja, det kanske inte är en sådan dum idé ändå…

1

57b218ebeaa6163dc6d4ef5cc4b6061e

0cca8f08fc25c5b9e14202b16cfcd12d_980x0_c_85_s_v4

fffc24a53747a435616098ce874960c5

stadshem

Foton: Pinterest & Stadshem

LÄS OCKSÅ:

DET ”PERFEKTA” LIVET I SOCIALA MEDIER

GUIDE – SKAPA DIN EGNA SÄNGGAVEL

ETT MÄRKE DU INTE FÅR MISSA (KOLLA IN DRINKBORDET!)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Petra Tungården håller precis på och renoverar sin nya lägenhet och skrev ett långt inlägg om stuckaturen som de specialbeställde:
  http://petra.metromode.se/2016/01/18/sa-satter-du-upp-gipsstuckatur/

  Stephanie 2016-01-19 13:13:05 http://stephaniehak.com
  Svara
 • Får man fråga varför du postar gamla inlägg igen? Det är inte första gången du gör det nämligen. Som trogen lösare tycker jag att det känns lite billigt. Men mest undrar jag bara varför.

  Sanna 2016-01-19 05:55:19
  Svara
  • Svar på Sannas kommentar.

   Hej Sanna! Vad tråkigt att höra att du tycker det känns ”billigt”. Jag är just nu inne i en period där jag har extremt mycket på schemat samt att, om man ska gå in på det personliga, är 50% sjukskriven på grund av att jag arbetat för mycket. Jag vet att det har tillkommit många nya läsare på senaste tiden och därför väljer jag att använda gamla inlägg för att hålla bloggen aktiv samtidigt som jag kan vila ut själv för att förhoppningsvis snart vara på banan igen. Så det finns en anledning bakom allt och jag hoppas att du har förståelse för detta utan att tycka att det känns ”billigt” vilket såklart känns väldigt tråkigt. Med vänlig hälsning, Daniella

   Daniella Dansson 2016-01-19 11:14:14
   Svara
   • Svar på Daniella Danssons kommentar.

    Tack för svaret!
    Ok förstår att du har fullt upp på annat håll. Kanske ordet billigt var lite fel ordval men man är liksom så van vid att bloggare som ”slår igenom” alltid kommer med nytt. Nya inlägg även om det ibland kan vara samma ämne. Jag är ingen hater. Blev bara lite besviken.

    Sanna 2016-01-19 16:19:23
    Svara
 • Oj så fint och inspirerande! Om du behöver lite bus kan du kika här http://kikkisandstrom.se/gladjefnatt-i-snoparadiset

  KikkiSandström 2016-01-18 21:49:29 http://kikkisandstrom.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!