SVERIGES DYRASTE LÄGENHET ÄR SÅLD

I veckan betalade någon rekorddyrt för en lägenhet i Stockholm. 104,5 miljoner kronor blev slutbudet för det lyxiga penthouset i det nya höghuset Stockholm Continental som just nu byggs i Stockholm. Lägenheten som såldes av Eklund Stockholm New York och Fredrik uppger själv på Instagram att våningen är den dyraste som någonsin sålts i Sverige. GALET! Och galet snyggt också. För att inte tala om allt som ingår… Ja tack säger jag!

Lägenheten ligger på ett helt eget våningsplan 60 meter upp i luften och huset som nu är under byggnation i Stockholm ligger vid korsningen mellan Vasagatan och Klarabergsgatan alldeles bredvid Stockholms Centralstation. Mitt i city med andra ord!

sverigesdyrastelagenhetMed fönster från golv till tak och med delar av taket som går att öppna bjuder lägenheten verkligen på magiska vyer och är den ultimata lägenheten för soldyrkare.

1000x563(ByMinScale_TopLeft_Transparent_True)
Och hur lyxigt är det inte med en hiss som går rakt in i bostaden? Såklart har våningen även det. Totalt är den 418 kvadratmeter stor, vilket ger ett kvadratmeterpris på 250 000 kronor. Månadsavgiften för lägenheten ligger på cirka 35 000 kronor.

878x460(ByMinScale_TopLeft_Transparent_True)
Förutom 104-miljonersvåningen finns 18 andra lyxlägenheter i Stockholm Continental. Alla ligger ovanpå det hotell som ska öppna i byggnadens bottenplan och lägenheterna får utnyttja hotellets room service dygnet runt. (Jag är inte ett dugg avundsjuk…)

1000x563(ByMinScale_TopLeft_Transparent_True)-2
Förutom room service erbjuds även service som städning, tvätt och bilparkering till de boende samt tillgång till gym. Man behöver ju inte lämna huset? Haha.

878x460(ByMinScale_TopLeft_Transparent_True)-1
Alla lägenheter i Stockholm Continental har också tillgång till en gemensam takterass. På terassen finns soldäck med flera duschar, solbäddar, ett utomhuskök – och såklart, världens finaste utsikt över Stockholm.

1000x563(ByMinScale_TopLeft_Transparent_True)-1Frågan är ju då bara… Vem är denna Mrs./Mr. Lucky som har hostat upp dessa 104 miljoner för lyxvåningen?

Foto: Eklund Stockholm New York

LÄS OCKSÅ:

HUR KOM ”NYA HEMMET” TILL?

YASURAGI UR ETT INREDNINGSPERSPEKTIV

DET ”PERFEKTA” LIVET I SOCIALA MEDIER

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Har hört att denne Mr. Som köpt lägenhehen är Daniel Wellington himself!!!

  Sofia 2015-12-20 23:24:57
  Svara
  • Svar på Sofias kommentar.

   Det är inte Daniel Wellington som lappat ut 100 millar men skaparen till det populära klockmärket – Filip Tysander har gjort det. 😀 Han som heter Daniel Wellington har ingenting med produktionen att göra utan är personen Tysander fick inspiration till affärsidén av. Lite kuriosa bara:)))

   Evelina 2015-12-22 09:05:35
   Svara
 • Jag tappade (nästintill) andan! Ja ja ja, vem gör inte det av en sådan lägenhet?:P Men jag vill faktiskt hylla Dig Daniella och detta inlägg!:)
  Jag arbetar själv med inredning och möbler (relativt ny inom branschen), så att jag läser X antal inredningsbloggar är väl givet. Men – till min hyllning nu då:) Du var först ut med att presenter denna diamant, du skrev en spännande text som var omöjlig att sluta läsa (trots att mobilen ringde)(!). Och mer därtill! Din blogg och instagram är grymt bra Daniella:) fortsätt så!

  Jenny 2015-12-17 21:35:08
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!