ETT HEM MED DET LILLA EXTRA

Att få till det där lilla extra är inte alltid det lättaste. Det kan röra sig om många faktorer, men för mig rör det sig ofta om att få in personliga föremål och någonting som verkligen betyder. Värdefulla föremål som har en historia eller som man har en relation till.

Denna lägenhet är dock ett sådant undantag, här har de lyckats utan dessa uppenbara detaljer. Här spelar de få detaljerna roll och står i centrum för att skapa ett stilrent hem med det där lilla extra. En kombo som jag gillar skarpt!

Och terassen som dessutom har bygglov för ett orangeri är ju bara… WOW.

Var? Kammakargatan 38, Vasastan, Stockholm
Boyta? 116 kvm
Rum? 3 rum & kök
Utgångspris? 9 750 000 kronor
Mäklarfirma? Eklund Stockholm New York

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12
Foto: Eklund Stockholm New York

LÄS OCKSÅ:

STUCKATURDRÖMMAR & FLYTTPLANER

YASURAGI UR ETT INREDNINGSPERSPEKTIV

INRED HEMMET INFÖR JULEN

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej Daniella och tack för en bra blogg. Vi har en svart fondvägg i vardagsrummet. Min sambo älskar den, men det gör inte jag. Vi har TV-bänken och TV:n mot den väggen, men jag undrar vad man mer kan göra för att göra det snyggt? Har du tips på inspiration? Och vad ska man absolut inte ”matcha” med en svart vägg? Kram 🙂

    Milla 2015-11-12 21:38:23
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!