ÅRETS LYXIGASTE JULKALENDER?

Julkalendrar är något som ligger mig varmt om hjärtat, julfantast som jag är. Genom åren har jag hunnit avverkat bland annat en lakritskalender, en tekalender och en sminkkalender. Idag hittade jag årets kalender!

På lunchen slank jag in på Sanrizz för att boka en tid till att fixa mitt hösttrötta hår inför nästa veckas resa (måste berätta mer om det sen!) och där hittade jag den! Och jag tror bannemig att det måste vara årets lyxigaste, om inte mest välbehövliga och härliga julkalender. Kérastase julkalender 2015. Inte nog med att man varje morgon i 24 dagar blir överraskad med en ny lyxig hårprodukt så får man utöver det en extra lucka att öppna den 25e som bjuder på en överraskning! OCH så är den ju galet fin att titta på också. Hett tips till er alla!

Nu ska jag åka iväg och handla kvällens middag. Det är dags för torsdagstacos! Sen bestämde vi oss igår att vi ska börja titta på True Detective ikväll. Någon som sett den? Är den värd att börja kolla på?

Ha nu en världsbäst torsdag hörrni! KRAM på er.

Julkalender Kerastase25 lyxiga luckor. Vilken december det kommer bli! Och allt bara för 795 kronor! (Värdet av kalendern ligger på ca 2600 kronor). Nu längtar jag om möjligt ännu mer till jul…

Julkalender Kerastase

LÄS OCKSÅ:

16 PERFEKTA PRESENTER TILL FARS DAG

EN VÅNING MED ETT KÖK UTÖVER DET VANLIGA

10 IKEA-HACKS SOM DU INTE FÅR MISSA

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Älskar True detective! En av de bästa serierna jag sett någonsin. Ser ni säsong 1? Den är seg de första 2-3 avsnitten i så fall, sen är den helt häpnadsväckande! Så kör på! Avis på er som har den kvar 🙂

  Sekelskiftestrean 2015-11-05 22:13:08
  Svara
 • efter jag läste detta inlägget åkte jag direkt 4 mil till närmaste kerastasefrisör och köpte denna! Nu längtar jag verkligen till december!!!

  Julia 2015-11-05 19:27:17
  Svara
 • Vilken fin kalender, hur mycket kostade den? 🙂

  True detective säson 1 är jättebra. Andra säsongen föll mig inte i smaken.

  Neg 2015-11-05 15:49:15
  Svara
  • Svar på Negs kommentar.

   Hej! Kalendern kostar 795:- men har ett värde på 2600:- i vanliga fall, så det är ett riktigt kap! Ha en fin fredag! Kram

   Daniella Dansson 2015-11-06 09:54:27
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!