EN RÖD TRÅD AV LYX OCH JORDNÄRA FÄRGER

Internationell design, lyxiga, jordnära färger och stilleben man kan drömma om i timmar. Östermalmsvåningens röda tråd är sobert och elegant.

Förra året var denna våning med i Sköna Hem nr. 11 och jag fastnade för den direkt. Därför blir det nu en favorit i repris!

Soffa Groundpiece av Antonio Cittero från Flexforum. Bilder på väggen av Denise Grünstein, matta från R.o.o.m. Vas Dagg, Svenskt tenn. Kuddar från Svenskt tenn. Pallar med tyg i zebramönster från Decor, golvlampa Arco av Castiglioni.

1
Köket är från Ikea och vitvarorna från Gaggenau. Brödrost, tekanna, järngryta från NK. Blomkruka med mässingsfot och bricka från Svenskt tenn. Runt Saarinens Tulipbord står Eamesstolar med eiffelbenställning. Ananasen är en ishink gjuten i Florens, från Decor. Taklampa Fucsia 12 från Flos.

2
I vardagsrummet/matsalen har man skapat en fin dynamik mellan det smäckra matbordet ommålat i vitt för att passa ihop med de genomskinliga Louis ghost-stolarna och den vita fluffiga mattan. Till detta matchar de med en otroligt häftig taklampa över matbordet designad av Ingo Maurer, Zettel´s 5.

3
Stol och byrå är båda från Attila Suta. Matta från Ogeborg, apljusstakar från Geco.

4En klädd sänggavel känns självklar bland all generös textil i sovrummet. Färgen på väggen har nyansen Charleston Grey, från Farrow & Ball. Sängkappa och sängbord från Bohem. Sänglampa Miss K av Philippe Starck, från Flos. Grön skål Dis.

5
Foton: Anne Nyblaeus
Källa: Sköna Hem

LÄS OCKSÅ:

BORDSUNDERLÄGG MED GULDKANT

DET ”PERFEKTA” LIVET I SOCIALA MEDIER

STUCKATURDRÖMMAR OCH FLYTTPLANER

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!