Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

EN STRESSIG ONSDAG MED MASSOR AV SKRATT

Igår var det fullt ös hela dagen. Precis så som jag gillar det med andra ord.

En liten kort sammanfattning…
Cykeltur på min guldiga cykel till kontoret – fick vända efter halva vägen då jag glömde min ingefärsshot (ingefärsshoten, något av det bästa jag gjort, ska berätta mer sen!) – ännu en cykeltur till kontoret – massor av jobb – en snabbvisit på Store för att spana in deras galet snygga soffbord från OX Denmark – ännu mer jobb – glömde bort tiden – fick tokspringa till Sanrizz för en inbokad föning av håret (hett tips!) – ännu mer tokspring mot tåget – väl framme i Stockholm, sushi – en galet skön (och lugn, tack och lov!) promenad mot Scala-teatern – Grotesco.

Stress, stress, stress. Välkommen till virriga Daniella Danssons liv, haha. Nej men trots all stress var det en galet rolig dag, och vilket avslut. Grotescogänget alltså, hands up! Så galet vassa och underbara. Har ni möjlighet att se de på Scala? GÅ!

IMG_4254

IMG_4255
Utöver föningen hos Sanrizz måste jag även tipsa om magiskt duktiga Jessie som även håller hus där. Kolla in naglarna jag gjorde hos henne för 2 veckor sedan. Säger det varje gång, det är tur att jag har henne! Spana in mer av hennes verk och boka en egen tid HÄR.

IMG_4261
Alltså detta. Livets mat!

Grotesco på Scala
Och Grotesco på Scala – JA!

LÄS OCKSÅ:

GUIDE – SKAPA DIN EGNA SÄNGGAVEL

VECKANS BARNRUMSINSPO

10 IKEA-HACKS SOM DU INTE FÅR MISSA

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Daniella Danssons webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!