Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

GANT HOME LEVERERAR

Hola guapas!

Fullt upp idag. Allt har gått i hundra och nu måste jag skynda mig iväg till kontoret för lite AW med mina fina kollegor. Otroligt dålig uppdatering idag (förlåt!), men jag lovar att leverera mer under helgen. Fram tills dess får ni njuta av Gant Homes nya kollektion. Jag fullkomligt älskar miljöbilderna. Badrummet är något av det drömmigaste på länge!

Ha nu en världsbäst fredagkväll fina ni. KRAM.

1

2

3

4

5

6

7

8

Foto: Gant

LÄS OCKSÅ:

INSPIRATION – COMPACT LIVING

JULNYHETER GRANIT 2015

HÖSTNYHETER FRÅN ZARA HOME

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Daniella Danssons webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!