Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

VECKANS DETALJ

Nu kommer jag här och tjatar om lampor igen… Men jag hoppas att ni uppskattar det lite i alla fall, haha. 

Som ni säkert har märkt är en av mina stora intressen inom inredning just lampor. Jag kan utan att skämta säga att jag drömmer om lampor, jag kan dagligen sitta och skissa på hur lampor skulle se ut om jag själv fick designa de och jag kan i timmar surfa runt efter lampor som har DET.

Idag hittade jag en sådan. En lampa med DET. Line Table Lamp från Douglas + Bec. Med en liten saftig prislapp på 4875 kronor är det ingenting som får flytta in hemma hos mig ännu, men drömma kan man ju alltid göra. Eller hur!?

1

2

3

4

Ett stort JA TACK på denna! Ni hittar den här.

LÄS OCKSÅ:

EN KOLLEKTION MED DRÖMBORD

HÖSTNYHETER FRÅN ZARA HOME

EN VINDSVÅNING ATT SUKTA EFTER (SPECIELLT TERASSEN!)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • HEJ fina! Kan inte du göra ett inlägg om vardagsrums-gardiner? Tycker att det är såå svårt! Om man har ett litet rum och inte vill göra det mindre, vad ska man ha då? Om man har ett stort rum men ändå inte vill göra det mindre, vad ska man ha då? Om man vill göra det mysigt och hemtrevligt men ändå Modernt,vad ska man ha då?? Osv osv. Behöver verkligen tips! Kram på dig!
  MVH Jessica

  Jessica Nilsson 2015-10-13 19:44:48
  Svara
  • Svar på Jessica Nilssons kommentar.

   Hej Jessica! Tack för din fina kommentar! Jag ska göra mitt bästa för att få ihop ett sådant inlägg under den närmsta framtiden. Så håll utkik! Och ha en jättefin onsdag! Kram!

   Daniella Dansson 2015-10-14 09:20:21
   Svara
Daniella Danssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!