Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

EN NY FAVORIT

Jag bara måste kika in och tipsa er om en ny storfavorit!

Jag har länge dragits med en billig plattång som alltid gav mig elektriskt och frissigt hår, en riktig moodkiller med andra ord när man står och ska försöka göra sig lite fin. En sådan där produkt som skapar mer irritation än gör nytta, haha. Men hörrni! Häromveckan kunde jag inte hålla mig. Jag surfade in Harmoniq för att köpa sådant där tråkigt som alltid tar slut samtidigt… Lotion, deo, puder. Ja ni känner väl igen det där… Och där inne kunde jag inte hålla mig! Jag klickade hem en GHD Platinum. Plattängernas Rolls Roys. Och herregud! Inte nog med att jag får platt hår nu på morgnarna (eller lockigt om jag är på det humöret), så gör den håret glansigare och lenare. Ja rena rama underverket för håret! Något jag aldrig trodde jag kunde få ut av en liten plattång. Hur har jag klarat mig utan den tidigare!? Jag är helt fascinerad, haha.

Är ni också intresserade och nyfikna på drömmen så hittar ni den här HÄR.
Vill ni ser mer produkter från GHD? Då hittar ni de HÄR.

IMG_2848

LÄS OCKSÅ:

HEMMA HOS ISABELLA LÖWENGRIP

SPANA IN I BEYONCES 600-MILJONERSYACHT

HUR DU FÅR EN HORTENSIA ATT ÖVERLEVA

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Daniella Danssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Hanna Elfast
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Emma Fridsell
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Sara Che