JAG HAR NÅGOT ATT BERÄTTA

Hon bloggar – kors i taket!

Ja, nu är det verkligen på tiden. Men jag måste erkänna, allt är inte perfekt även i mitt liv. Jag går inte runt med ett leende dagarna i ända, jag orkar inte hur mycket som helst även fast jag skulle vilja, ibland tar det bara stopp. Just nu är jag inne i en sådan svacka. Vissa dagar känns det som att gå runt i riktigt seg sirap, ni vet. Den där känslan när allt bara är jobbigt. Precis allt. Till och med att blogga, något jag annars älskar. Just därför har det varit lite tyst här på senaste tiden. Jag prioriterar annat, mig själv. Men jag hoppas att jag snart är tillbaka på daglig basis igen, för allt för jobbigt är ju inte detta. Bara en vanlig svacka som man en dag vaknar upp utan. Men jag låter det ta tid, jag vägrar stressa upp mig.

Fram tills dess omger jag mig av nära & kära, hittar på precis det jag känner för för dagen och gör precis sådana saker jag mår bra av. Som i helgen, vilket galet härlig helg det var.

KRAM finaste ni, är så glad att jag har er och så tacksam för att ni stannar kvar även i dessa perioder. ♥

Klong Äng Korall Gloria Jonatan Adler Newport Home Nya Hemmet

Helgen inleddes med ett besök på torget för inhandling av de sedvanliga snittblommorna. Hemmet fylldes av en härlig doft och jag och Anton (och självklart Bosse på ett hörn) kurade upp oss i soffan med charkisar, en flaska prosecco och nya säsongen av Chefs Table som hade premiär på Netflix (hett tips!).

NYA HEMMET Daniella Dansson Bosse Mops

Lördagen inleddes med en riktig brakbrunch. Jag hade varit sugen på pannkakor och Nutella i flera veckor så när Anton trippade in i köket för att sedan komma ut i vardagsrummet och överraska med detta kunde jag inte låta bli att fälla en liten lyckotår. Både för att jag fått världens finaste man vid min sida, men även för att jag fått min Nutella. Det är något speciellt med den där Nutellan, en kvinnas relation med sin choklad kan nog ingen ifrågasätta…

NYA HEMMET Brunch Dekohem Dukning Inspiration

I söndags, på Mors Dag, tog jag med min supermamma till Haymarket och nyöppnade Paul’s. Ett amerikanskt brasserie som bjöd på de mest fantastiska rätterna man kan tänka sig. En trerätters senare var jag heeelt slut, men MUMS. Ni bara måste gå dit och testa råbiffen med tryffel. Livet!!

Tusen tack för den fina middagen Magnusson Mäkleri!

Middag Pauls Scandic Haymarket Stockholm Hötorget

Och miljön går ju verkligen inte att klaga på. 20-tal, Great Gatsby och med detaljer man kan stirra på i evigheter. Riktigt snyggt jobbat Scandic!

Middag Pauls Scandic Haymarket Hotell Restaurang Stockholm Hötorget

Och nu är både jag och mobilen redo för sommar. Ett nytt skal från Richmond & Finch får lysa upp vardagen under kommande veckor!

Richmond Finch Mobilskal Iphone

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Vilken mysig helg! Förstår precis hur du känner, har precis kommit ur en lång svacka 🙁 Fy liver leker inte när allt känns jobbigt och hjärnan o kroppen bara totalvägrar… Men efter regn kommer solsken som sagt 🙂 Ta hand om dig o unna dig både tid o goda saker, du verkar ha det så mysigt med bf o vovve. Vi läsare fortsätter att kika in här ändå. Puss!

  Elsa 2016-05-31 22:56:05
  Svara
 • Du gör helt rätt! Och man blir bra från depression/ svacka fast det kanske inte känns så just nu. Ägna tid åt Bosse och familj. Ta små steg och känn inga krav. Var snäll mot dig själv. Om en tid blir det bättre. Då finns vi här dina läsare som läser din blogg när VI behöver piggas upp./ Anette

  Anette 2016-05-31 18:30:48
  Svara
 • Känn ingen press, din blogg är grym ändå! När du känner att du får tid, kan inte du tipsa om bra förvaring och smarta lösningar till små boenden, exempelvis studentbostäder? Och hur man kan piffa upp dessa då dom oftast inte är så fina 🙂 Ta hand om dig! <3

  Stephanie 2016-05-31 16:50:43
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!