Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

DEN SENASTE VECKAN GENOM MOBILKAMERAN

Hej snyggingar!

Det kändes som det var dags för en liten weekly update. Den mesta tiden just nu tillbringas med Bosse och med högar av jobb. Förutom helgerna då jag verkligen försöker ta en ”paus” från allt vad jobb och sociala medier innebär. Något som är otroligt skönt! Även fast jag sneakar in lite då och då med updates på Instagram, men det är ju faktiskt en del av min vardag numera. Den senaste veckan har bjudit på många äventyr…


Anton fyllde 24 i lördags, så vi började att fira redan i fredagskväll med drinkar på en uteservering i solen. DEN känslan måste ju vara något av det bästa i livet. Helg, sol, härligt sällskap och en god drink i handen. MUMS.

1

Då jag jobbar hemifrån ett par dagar i veckan för att ta hand om Bosse så hinns det även med mycket mys. Med både datorn och Bosse i famnen sitter man inte illa till direkt. Gulle.

2

Jag och världens bästa gäng med grabbar han även med en AW på Circus. Burgare och drinkar stod på menyn. Något som sedan övergick till hotshots och massor av galna Boomerang-videos.

3

Många luncher har tillbringats på favoriten Limone och Antons födelsedag spenderade vi på en brygga i solen. Bosse var mer än nöjd över att få lapa sol i husses knä.

4

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Läser du aldrig din mail eller skiter du bara i att svara…?

  Lollo 2016-05-13 14:43:15
  Svara
  • Svar på Lollos kommentar.

   Från den du ser på kommentaren ang. styling av en lägenget. Skickat 2 st mail.

   Lollo 2016-05-13 15:08:40
   Svara
  • Svar på Lollos kommentar.

   Hej Louise. Jag läser min mail dagligen och svarar även på mail därefter. Har du mailat mig men inte fått något svar? Vilken mailadress har du i sådana fall skickat ifrån. Med vänliga hälsningar, Daniella

   Daniella Dansson 2016-05-13 14:58:51
   Svara
 • Vart har du köpt den runda spegeln? Den är så fin!

  Amanda 2016-05-13 13:41:22
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!