VIKTEN AV EN TILLTALANDE STYLING

Att hitta välstylade bostäder på Hemnet är något av det bästa jag vet. Det är galet tillfredsställande för en inredningsnörd som mig. När detaljerna är on point och bostaden är sådär inbjudande så man bara vill slänga sig genom fotona direkt till visningen och skrika JA, jag tar den! Precis den känslan är den bästa.

Och hörrni, snart är det BIG NEWS på gång här på NYA HEMMET. Håll utkik!


Var? Tegnérgatan 49A, Vasastan, Stockholm
Boyta? 56 kvm
Rum? 2 rum & kök
Utgångspris? 4 990 000 kronor
Mäklarfirma? Eklund Stockholm New York

homestaging

homestaging

homestaging

homestaging

homestaging

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej! Är ute efter en ny servis men tycker det är så svårt att bestämma, haha! Har kollat lite på indiska på serien chennai. Och tallrikarna på denna bild var ganska lika dem i den serien. Jag vet inte hur kvalitén på indiskas servis är så vill få lite fler förslag på min lista haha. Tänkte ifall du har en aning om vilket märke det kan vara? Trots att det inte är din bild. Du har en fantastisk blogg med massor utav inspiration, vilket jag älskar! Så tack för en fantastisk blogg! / Linn

    Linn 2016-05-10 17:31:05
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!