VINN LYXIGT DOFTLJUS FRÅN AIR WICK

”Man kan aldrig ha för många doftljus” är något av min filosofi här i livet. Och hur härligt är det inte när ett av de första intrycken man får när man kommer in i ett hem är en härlig och unik doft? Just dofter kan skapa en trevlig atmosfär i hemmet och kan verkligen påverka ditt välbefinnande. Så som sagt – mer doftljus till folket!

Life Scents är en ny serie med doft- och färgskimrande ljus från Air Wick. Och det är just det som gör att den nya serien skiljer sig från andra. Dofterna har en unik doftteknik som avger inte bara en, utan tre doftnoter till skillnad från vanliga doftljus som endast avger en doftnot. Tillsammans med detta så skapas även en visuell upplevelse där du, istället för att lägga märke till flera dofter samtidigt, också kan se hur de olika doftnoterna växlar genom färgskiftningar.
Ljuset har lanserats i två dofter –  Turquoise Oasis med en doft av drivved, saltvatten och varma vindar samt Mystical Garden med sin doft av solmogna hallon, blomstrande rosor och marshmallows.

I samarbete med Air Wick har jag nu fått möjligheten att lotta ut två av dessa lyxiga ljus till er!
För att tävla är det enda ni behöver göra följande.

– Kommentera nedan vilken av dofterna du vill vinna.
– Skriv en motivering till varför just du vill vinna.
– Tävlingen avslutas fredagen den 29 januari kl. 18.00. Så kör hårt & lycka till fina ni!

Air wick life scent

Ljuset kostar 59,95 SEK och finns att köpa på ICA, Coop & Hemköp.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • Hej Daniella! Är det här ett sponsrat inlägg eller? Ser ingen tydlig markering för det…

  Johan 2016-02-02 01:14:41
  Svara
  • Svar på Johans kommentar.

   Hej Johan! Tävlingen är ett samarbete med Air Wick vilket nämns i texten. Önskar dig en fin dag!

   Daniella Dansson 2016-02-02 12:04:20
   Svara
 • Jag skulle gärna vilja vinna Mystical Garden då vi snart ska flytta till våran nya lägenhet så skulle denna passa perfekt på vårt glasbord i vardagsrummet. Och att den doftar underbart i vårt nya hem gör det bara ännu bättre!

  Malin Allvin 2016-01-28 19:43:24
  Svara
 • En Mystical Garden vill jag gärna vinna, då kanske avloppslukten från toan inte känns lika mycket!

  Maria 2016-01-28 16:46:40
  Svara
 • Jag skulle vilja vinna Mystical Garden.
  Dofterna lät som en mysig sommarkväll på stranden med en brasa. min sambo och jag har inte varit på semester på 5 år nu utan jobbat hela åren. Men denna sommarn ska vi äntligen få ta ledigt och detta ljuset hade gett oss pepp och en doft av vad vi kan se framemot! Den hade hjälpt oss med att sommaren är snart här 🙂

  Linnea Boman 2016-01-28 08:23:10
  Svara
 • Jag skulle vilja vinna Mystical Garden!

  Än håller vintern i.
  Hallonbuskarna är döda.
  På rosbuskarna syns inga rosor så röda.
  Marshmallows kan man visserligen på vintern äta,
  men för bästa smak ska de grillas på pinne,
  det är ett sommarminne.
  Snön och slasket är inte längre kul,
  det var det bara på jul.
  Dessa dofter skulle därför nu passa bra för mitt sinne,
  är det inte vår ute kan man ju ha det inne.

  Amanda Soon 2016-01-28 08:10:19
  Svara
 • Mystical Garden skulle jag välja om jag vann.
  Jag önskar jag vann för jag älskar verkligen doftljus och dessa vill jag ha i mitt hus 🙂

  Jannce 2016-01-27 23:54:17 http://www.lovebyjannicelindell.blogspot.se
  Svara
 • Jag skulle gärna vilja vinna Turquoise Oasis!

  Den låter som en dröm! Har läst många bra recensioner om dessa ljus, men har aldrig lyckats få tag i ett själv. Tror att doften kan få våren att flytta hem till oss! Hoppas!

  Tove 2016-01-27 23:48:25
  Svara
 • Åh Turquoise Oasis hade ju varit drömmen att vinna! Låter precis som en doft i min ”smak” (haha, ska inte äta ljuset jag lovar). Älskar doften av hav och längtar som bara den till sommaren med sol och bad!

  Petra 2016-01-27 21:27:05 http://www.nouw.com/petris
  Svara
 • Turquoise oasis skulle lättare få mig att få tillbaka känslan av tidigare semestrar och få kommande semestrar att kännas lite mindre långt borta. Jag skulle bli tokglad om jag vann det! 🙂

  Malin 2016-01-27 18:42:28
  Svara
 • Hej! Jag vill så himla gärna vinna mystical garden då det låter som det ljuset är helt fantastiskt! Jag och min pojkvän har precis flyttat in i hans nyrenoverade hus och detta ljuset hade blivit perfekt hemma hos oss!
  PS. Älskar din blogg och instagram
  Kram Louise

  Louise Nilsson 2016-01-27 17:43:12
  Svara
 • Jag vill vinna Mystical Garden! Är hemma och kör VAB idag för min dotter kräks som ett djur 🙁 Dels skulle det pigga upp oss i sjukstugan med ett doftljus som luktar underbart och dessutom vore det ju fantastiskt om vi fick ersätta kräk-doften här hemma mot en ljuvlig doft av solmogna hallon, blomstrande rosor och marshmallows. Det låter ju magiskt gott!

  Malin 2016-01-27 13:00:27
  Svara
 • Jag skulle vilja vinna Turquoise Oasis då dofterna påminner mig om mitt sommarställe jag alldeles för sällan besöker pga avståndet. Saltvatten, ved och varma vindar är ett bra beskrivande av dofterna där uppe, där jag känner mig som tryggast.

  Anna Henriks 2016-01-27 12:43:17
  Svara
 • Jag skulle jättegärna vilja vinna Turquoise Oasis.

  Jag har flyttat ifrån västkusten och saknar både doften av saltvatten, sena sommarkvällar med lite ljummen kvällbris och solen som går ner i vattnet. Driv veden, ja den hör liksom till :-). Det låter som det skulle kunna vara Västkusten förpackat i ett ljus – perfekt!

  Katja 2016-01-27 06:28:45
  Svara
 • Jag skulle vilja vinna Mystical Garden!

  Har precis flyttat till en lägenhet som är nyproduktion och därmed luktar nybyggt, vilket inte alls luktar hemtrevligt. Jag skulle mer än gärna vilja byta denna doft mot tre goda doftnoter som kan få mitt hem att även dofta som ett hem!

  Fanny Olde 2016-01-26 19:36:26
  Svara
 • Jag skulle vilja vinna doften Turquoise oasis!

  Min mormor har superhärliga ljus från air wick som ändrar färg och doftar fantastiskt! De blev väl beundrade under julen och nu skulle jag vilja ha mitt alldeles egna som kan agera både värme, doft och ljus!

  Julia 2016-01-26 19:13:14
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!