EN FAVORIT FRÅN ARKIVET

När jag satt och blickade tillbaka på året och letade i alla mappar jag samlat på mig efter foton till min nyårsresumé så hittade jag en gammal storfavorit. Jag kommer ihåg att jag blev helt förälskad första gången jag såg dessa foton, och ja, den förälskelsen måste ha hållit i sig. För herregud så stilrent och snyggt detta är!

Här ska jag ta tag i den milslånga arbetshögen nu. Mailboxen måste tömmas och jag har flera deadlines som närmar sig – dags att sätta igång! Och hörrni – det är en ny vecka med nya möjligheter. Och dessutom årets första vecka. Så ta tag i dagen och se till att göra veckan till en av de bästa veckorna på länge! KRAM på er.

1

 

2

 

3

 

4

 

5

 

6Foton: Fantastic Frank

LÄS OCKSÅ:

VECKANS BUDGETTIPS

SPANA IN SVERIGES GENOM TIDERNA DYRASTE LÄGENHET

HUR KOM ”NYA HEMMET” EGENTLIGEN TILL?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Bilderna är från en bostad på Linnégatan, såld av Fantastic Frank. Länk till bilderna kommer här; http://www.fantasticfrank.se/visa-bilder-hemnet.php?objekt=OBJ17365_1382275922.

    Kram

    Sofia 2016-01-04 23:47:20 http://sofialinden.devote.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!