COMPACT LIVING PÅ KUNGSHOLMEN

Compact Living är något som jag tycker är väldigt intressant. Trots ett begränsat utrymme finns det så oändligt många lösningar och möjligheter. Här gäller det verkligen att arbeta med detaljerna för att skapa en helhet som känns öppen, luftig och ibland till och med enkel.

Just nu finns precis ett sådant exempel till salu på Kungsholmen. Blandade material och färger skapar liv i den lilla ettan och med hjälp av den höga takhöjden lyckas man till och med få in bra förvaringsutrymme i köket. Ljust trägolv och stolar i plexiglas bidrar även de till den luftiga känslan. Sedan har man ju såklart även väldigt mycket att tacka de galet snygga fönsterpartierna.

Var? Kungsholmsgatan 8, Kungsholmen, Stockholm
Boyta? 29 kvm
Rum? 1 rum & kök
Utgångspris? 2 750 000 kronor
Mäklarfirma? BO STHLM

rimage.php

rimage-1.php

rimage-2.php

rimage-3.php

rimage-4.php

rimage-5.php

rimage-6.php

rimage-7.php

rimage-8.php

rimage-9.php

Foto: BO STHLM

LÄS OCKSÅ:

ÅRETS HETASTE JULBELYSNING

INSPIRATION – GRÅA KÖK

EN DIY-MÖBEL MED GULDKANT

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!