Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

EN NY FAVORITKOLLEKTION

Häromveckan testade jag Löwengrip Care & Colors ny Home-spa kollektion för första gången och blev blixtförälskad. Handtvålen och handlotionen har sedan dess haft en given plats på handfatet i badrummet och ni vet den där känslan av lyx som man bara älskar, precis den slår över en varje gång man tvättar händerna och doften av tvålen sprider sig. Jag brukar ha väldigt svårt för starka dofter, men denna är perfekt balanserad och är mer fräsch en parfymig. Haha, ja, jag tror ni förstår. Det är i alla fall ett hett tips till er alla!

IMG_4777
Kollektionen säljs bland annat på utvalda apotek och på Harmoniq. 

LÄS OCKSÅ:

MINA SKÖNHETSFAVORITER

ÅRETS HETASTE JULBELYSNING

INRED ETT VARDAGSRUM UTAN EN TV

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej jag undrar om du har byggt din öppna garderob själv eller om den såg ut så innan du flyttade in? Menar den garderoben med tavlorna på sidan. Den är nämligen jätte fin och funderar på att göra en liknande. Undrar även hur hyllan där uppe är byggd och vart den är köpt? Tacksam för svar! 🙂

  Pernilla 2015-11-17 11:11:41
  Svara
  • Svar på Pernillas kommentar.

   Hej Pernilla! Vad roligt att höra! Den fanns där när vi flyttade in så jag har tyvärr inget bra svar på var man kan hitta just den produkten. Men kolla in Ikea, vet att de har flera smarta lösningar för just detta! Ha en jättefin dag! KRAM

   Daniella Dansson 2015-11-17 11:40:57
   Svara
 • Hej! Skulle gärna vilja ha ett inlägg med tips på hur man kan lyfta en soffa med prydnadskuddar! (Inte endast tips till vita soffor). Färg- och formkombinatoner, do’s and dont’s eller annan inspiration! Heja dig, du är toppen duktig! 🙂

  Angelica 2015-11-16 21:41:11
  Svara
  • Svar på Angelicas kommentar.

   Hej Angelica! Tusen tack för dina fina ord! Ska försöka att knåpa ihop ett sådant inlägg åt dig. Ha en jättefin dag! KRAM

   Daniella Dansson 2015-11-17 11:41:29
   Svara
Daniella Danssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!