Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

MOT YASURAGI

Det finns få ställen jag blir så avkopplad men ändå så fokuserad på som på ett tåg. Sitter just nu på tåget mot Stockholm och är effektiv som aldrig förr. Okej, det kanske inte är så avkopplande att vara effektiv. Men jag blir så jäkla fokuserad på mitt eget så fort tåget börjar rulla. Jag kan slå upp datorn och verkligen vara 100% fokuserad på just det jag behöver göra vilket är helt galet skönt. Får kanske skaffa mig ett tågkort och använda tåget som kontor. Åka fram och tillbaka hela dagarna…

Herregud vad jag pladdrar på. Haha ja, ni märker! Jag går in helt för det jag börjar med.
Men! Mot Stockholm är det alltså. Ett dygn på Yasuragi väntar! Så jag måste försöka hinna klart med alla deadlines och allt arbete för att kunna släppa allt sådant under de kommande timmarna. Okej, kanske inte helt då jag ändå åker dit på jobb. Men det är något helt annat! Mer vad det är ska ni få se sen. Det kommer i alla fall bli otroligt roligt!

Ha nu en underbar onsdag fina ni! KRAM på er.

Yasuragi_hotspring_SpringG9A9973

Foto: Yasuragi

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Daniella Danssons webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!