Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

MOT YASURAGI

Det finns få ställen jag blir så avkopplad men ändå så fokuserad på som på ett tåg. Sitter just nu på tåget mot Stockholm och är effektiv som aldrig förr. Okej, det kanske inte är så avkopplande att vara effektiv. Men jag blir så jäkla fokuserad på mitt eget så fort tåget börjar rulla. Jag kan slå upp datorn och verkligen vara 100% fokuserad på just det jag behöver göra vilket är helt galet skönt. Får kanske skaffa mig ett tågkort och använda tåget som kontor. Åka fram och tillbaka hela dagarna…

Herregud vad jag pladdrar på. Haha ja, ni märker! Jag går in helt för det jag börjar med.
Men! Mot Stockholm är det alltså. Ett dygn på Yasuragi väntar! Så jag måste försöka hinna klart med alla deadlines och allt arbete för att kunna släppa allt sådant under de kommande timmarna. Okej, kanske inte helt då jag ändå åker dit på jobb. Men det är något helt annat! Mer vad det är ska ni få se sen. Det kommer i alla fall bli otroligt roligt!

Ha nu en underbar onsdag fina ni! KRAM på er.

Yasuragi_hotspring_SpringG9A9973

Foto: Yasuragi

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Daniella Danssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind