Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

58.000 FÖLJARE & EN UPPMANING

Hej på er! Det är torsdag och humöret är på topp! Har alldeles nyss kommit in till kontoret igen efter ett riktigt roligt och givande lunchmöte. Vad det handlar om kan jag ännu inte riktigt berätta, men ni kommer snart få se!

Som ni kanske har märkt så är jag äntligen på benen igen, men att ligga sjuk i några dagar är verkligen inte min grej. Förutom att missa massor av roliga händelser så fylls även mailkorgen och alla uppdrag på otroligt fort. Så nu är det fullt ös här! Jag som i vanliga fall brukar vara strukturerad har till och med kaos i min kalender nu, haha. Nej, dags att ta tag i allt. Ska försöka göra allt för att bloggen inte ska bli lidande. Men… Om ni hjälper mig kan jag nog lyckas! VAD VILL NI LÄSA OM? HAR NI NÅGRA FRÅGOR? I will do my best.

Och hörrni! TUSEN TACK! Igår upptäckte jag att vi passerat 58.000 följare på Instagram! HELT galet och SÅ roligt! Ni är verkligen bäst.

IMG_3270

De senaste dagarna har jag fått otroligt många frågor kring produkter jag har hemma och var de kommer ifrån. Så, här kommer några svar!

Tavlorna jag har här ovanför på väggen kommer från Petite Charlie. På den översta tavlan står, som ni säkert ser, 040113, och under det, Daniella & Anton New York. Det är alltså en personlig datumtavla där vi valt att föreviga datumet som vi förlovade oss på. Den där perfekta kvällen uppe i Empire State Building.

Tavlan under kommer även den ifrån Petite Charlie och på den står det ”ONE DAY someone will walk in to your life and make you see why it never worked out with anyone else”.

Vit kappa från MANGO och koppargalgar från HAY.

IMG_3221Vas från Klong, ljusstake från Skultuna och ljuslykta från Design House Stockholm via Sleepo.se.

IMG_3332

Och såhär har de flesta dagarna och kvällarna sett ut här hemma under den senaste veckan. Otroligt tråkigt men oerhört mysigt. Och de färska vindruvorna från svärmors trädgård är to die for. Jag undrar hur många liter jag ätit under hösten, haha.

Nej, nu måste jag ta tag i allt arbete! Men som sagt, hit me! Alla frågor ni kan komma på och all inspiration ni vill se vill jag ha i en kommentar här nedanför nu. GO!

Och en KRAM såklart!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Vart kan man köpa en sån där korgkruka, vad är det för litet träd du har i den och hur stor är den?:)

  Jättefint!!

  Karro 2015-10-05 01:58:22
  Svara
  • Svar på Karros kommentar.

   Hej Karolina! Både korgen samt olivträdet kommer från Blomsterlandet. Ha en fin dag! Kram.

   Daniella Dansson 2015-10-05 09:45:55
   Svara
 • Kan du inte göra en video när du filmer ditt hem och in lite på små detaljer, när du kommer in genom dörren tills du kommer ut den igen! Så man får se det ifrån olika vinklar 🙂 Kram

  tilda 2015-10-04 23:00:40
  Svara
 • Jag skulle gärna vilja ser mer av ert hem 🙂 kök, toalett osv?

  Isabel 2015-10-01 16:02:45
  Svara
Daniella Danssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!