EN RESA ÄR ÄNTLIGEN BOKAD

Äntligen! Som de resefantaster vi är har vi äntligen bokat nästa resa att redan nu börjat längta efter. I mitten av december åker vi tillbaka till vår favoritstad Prag (för 3e gången på 1 år, haha). Alltifrån den sista julshoppingen, till ölspa och inredningsspan står på schemat. SÅ skönt att få komma iväg lite. Och självklart får bloggen följa med på resan!

27.jpg

 Foton från en av våra Prag-resor. Sommaren 2014.

72.jpg

 

18.jpg

 

53.jpg

 

113.jpg

 

82.jpg

 

Som sagt, mycket shopping, långa & fina middagar och härliga vyer. Prag i ett nötskal.

Ha nu en jättehärlig tisdag allihopa! Här nalkas en heldag på kontoret innan det är dags att förbereda lite inför morgondagens tripp till Stockholm och Plaza Interiörs 20-årskalas. Unnade mig ett par galet snygga klackar i helgen! Ni ska få se. Men fram tills dess – KRAM på er alla.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej! Jag och min pojkvän är sugna på att åka till Prag. Har du några bra tips på boende och något som man måste se/göra när man är där? Skulle vara så tacksam för lite tips!

  Evelina 2015-09-30 09:06:26
  Svara
  • Svar på Evelinas kommentar.

   Hej Evelina! Denna gång ska vi testa på ett nytt hotell, MOOD Boutique Hotel. Jag har tidigare gjort en liten weekendguide till Prag som du kan läsa här: http://nyahemmet.metromode.se/2015/02/13/weekendtipset/. Kan verkligen rekommendera er att boka in en weekend dit. Kan nästan lova er att ni inte kommer bli besvikna! 🙂 Ha en fin dag! Kram

   danielladansson 2015-09-30 11:22:41
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!