Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

EN VÄRDEFULL TANKESTÄLLARE

Vissa stunder får en att tänka några steg längre. Ibland finns det en verkligt unik och speciell känsla hos mig. En känsla som inte går att ta på och en känsla som gör varenda liten sekund vid det tillfället helt perfekt. En sådan där stund som man, även fast man egentligen inte gjort något speciellt, kommer att minnas och längta tillbaka till. I fredags hade jag en sådan stund. Anton hade precis kommit hem från jobbet, med sig hade han en matkasse innehållandes några av mina favoritcharkisar, en flaska vin och en chokladask. Allt det bästa i matlyx på samma gång med andra ord. Och där satte vi oss vid matbordet, tillsammans. Mitt emot mig satt han som jag älskar mest i hela världen, ljusen var tända, Idol stod på i bakgrunden och en galet god middag var uppdukat framför mig och där satt jag med världens största leende på läpparna. En fredagskväll. Och en perfekt sådan. Jag är så enormt tacksam och ödmjuk över att jag får uppleva sådana tillfällen. Och så otroligt lycklig över att ha möjligheten att förgylla vardagen med just sådana här stunder. Stunder med nära & kära som man kan göra allt för betyder mer än alla materiella ting i världen. Det är tyvärr så enkelt att fokusera på just prylar idag. Man vill ha en ljusstake från Svenskt Tenn, unnar sig en ny tavla eller bara slinker in och köper ett par nya skor. Visst, det är absolut inget fel med det tycker jag, men egentligen betyder det verkligen ingenting. Med allt som händer i världen idag så blir jag extra medveten om detta. Så ta tillfället i akt och bry er lite extra om era nära och kära samt era medmänniskor. Så länge vi alla har varandra så finns det alltid hopp och det är det enda som verkligen betyder något.

image

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Får jag lov och fråga vad hyllan på väggen är ifrån? 🙂

  mikaela 2015-09-22 18:40:48
  Svara
 • så kloka och sanna tankar som jag tror man måste påminnas om OFTA! <3

  ISA 2015-09-20 23:09:11 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Så bra skrivet!! Du är inspirationskälla på så många plan 🙂
  Nu börjar vårt hem äntligen bli som jag vill ha det tack vare all din inspiration 🙂
  Men precis som du skriver så måste man verkligen stanna och upp och faktiskt njuta av allt man har och vara så oerhört tacksam att man ens har tak över huvudet!
  Ha en fin söndag Daniella!
  Kram

  Madelene 2015-09-20 19:27:31
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!