Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

SNO STILEN!

Godmorgon fina ni!

Och inte vilken godmorgon som helst. En riktig exalterad och lycklig godmorgon-kram till er alla. Veckans bästa dag är här och en galet rolig helg står på agendan! Men först, en kopp kaffe och tidningen som kom på posten imorse. Och inte vilken tidning som helst, utan en tidning med resultatet av en sjukt rolig plåtning jag gjorde för några veckor sen. Galet spännande! Så nu är det dags att dyka ner i tidningen. Ha en världsbäst fredag hörrni! Och gör den till den bästa fredagen på länge. KRAM.

 

Sno stilen!

Blomsterställ – Hittas HÄR.
Höger sidobord – Hittas HÄR.
Vänster sidobord – Hittas HÄR.
Hylla – Bloomingville.
Stolar – Kartell, Ghost
Väggklocka – Milk & Sugar
Mässingsananas – Marks and Spencer
Stillebenhand – Skultuna
Mässingsljuslykta med marmorlock – Tom Dixon
Prydnadsfågel i trä – Kristian Vedel

 

Otroligt många av er, inklusive jag själv, föll pladask för inredningen i gårdagens lägenhet jag visade. Designdrömmen på Östermalm. För er som missade inlägget kan ni läsa det HÄR. Jag fullkomligt älskar när man hittar hem där inspirationen bara börjar att flöda till en så fort man får ta del av de personliga detaljerna och alla val som gjorts i inredningen. Och detta objekt som nu är till salu var inget undantag. Just därför skapades detta collage sent igår kväll när sömnen fick göra plats för idéerna och inspirationen. Men vad är det man brukar säga – De allra bästa idéerna kommer alltid till en på natten?

 7

Collage: Nya Hemmet
Foto: Lagerlings

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!