LYXEN ATT VARA ENSAM

I vanliga fall är jag alltid extremt sällskapssjuk. Jag har aldrig riktigt gillat att vara ensam och har alltid haft extremt svårt att koppla av i min ensamhet. Men nu har något hänt! Anton åkte på Europa-turné i början av veckan och jag har sedan dess varit ensam hemma. Och det helt utan problem. Jag har till och med njutit av det och det har känts som en enorm lyx. Jag vet inte om det är för att jag har jobbat extremt mycket den senaste tiden eller vad det än nu kan vara, men jag har till och med suttit i tystnad, utan någon tv eller musik och njutit. Helt underbart och SÅ skönt! Nu ska jag tända lite ljus, sätta på John Mayers senaste platta och gå runt och nynna och fixa här hemma. Som taget ur en riktig chick flick-film med andra ord, haha. KRAM.

Hur är ni? Gillar ni att vara ensamma eller omger ni er helst av andra?

IMG_2692

Veckans fredagsbukett från bästa Interflora Amaryllis här i stan. Ljuslykta från Design House Stockholm. Ljusstake från Skultuna. Vas från Mio.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej!
  Är ute efter gardiner till vardagsrummet men jag tycker det är så svårt att hitta rätt färg då jag har vita väggar och ändå vill ha ljusa gardiner (utan att det skär sig). Jag tyckte dina gardiner var jättefina mot vit vägg, vart kommer de ifrån och vilket material är det i?

  Inez 2015-09-15 14:04:52
  Svara
 • Kan du inte skriva lite om skultunas 2:a handssortering som du la upp på om på insta för några dagar sen?☺️

  Jennifer 2015-09-13 20:53:14
  Svara
  • Svar på Jennifers kommentar.

   Hej Jennifer! Ett inlägg är nu publicerat om Skultunas Mässingsbruk! Skulle du ha några vidare frågor är det bara att höra av dig! Kram

   danielladansson 2015-09-14 16:34:06
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!