SERVERA DRINKAR MED STIL

Igår var jag på lunchmöte på Kajplats 9 här i stan. Framför vårt bord stod en av de snyggaste drinkvagnarna jag sett och såklart började tankarna och inspirationen spinna direkt. (Glömde tyvärr fota den. Men ska smita in någon dag snart igen och ta ett foto till er! Ni bara måste se den.) En drinkvagn är något av det första jag ska investera i så fort vi flyttar till något större. (Vilket jag hoppas att vi gör snart!) En stilren drinkvagn med riktigt snygga kristallglas, några favoritflaskor och tillbehör. Bättre kan det knappast bli.

I sådana här lägen tackar man någon sorts övre makt (eller bara grundaren av sajten) för Pinterest. Även fast det är livsfarligt för produktiviteten och ganska så jätteberoendeframkallande. Men! Kika på drinkvagnarna här nere. Ja tack säger jag bara.

FullSizeRender-6.jpg

 En favoritdrinkvagn hemma hos duktiga Rebecca Centren.

FullSizeRender-7.jpg

FullSizeRender-9.jpg

FullSizeRender-4.jpg

FullSizeRender-13.jpg

FullSizeRender-14.jpg

Foton: Pinterest

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Jag har en drinkvagn i mässing som jag köpte på Blocket förra året. En riktig favorit i hemmet som du hittar på min insta Idior.se och på bloggen

    Ida 2015-09-11 14:18:31 http://www.idior.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!