Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

HUR ALLT STARTADE

Ni är många som frågat om hur allt egentligen startade. Hur jag hamnade där jag är idag. Den här texten är till er… 

Den 3 maj 2014 var datumet då jag och min sambo flyttade till vår lägenhet i centrala Västerås. Jag hade sedan flera månader tillbaka hundratals tankar och idéer om hur vårt hem skulle se ut. Sömnlösa nätter och långa dagar hade passerat. Hjärnan gick på högvarv och jag kunde äntligen köpa de inredningsdetaljer jag spanat på så länge, de möbler som skulle passa perfekt in i planlösningen och spana ännu mer på de där galet snygga designlamporna jag så länge velat ha. Det fanns ett mål och jag skulle göra allt för att nå det. Att skapa vårt drömhem. Det nya hemmet.

Lördagen den 3 maj kom, och det var här resan började.
Jag startade då Instagramkontot Nya Hemmet mest för mig själv. För att kunna följa arbetet från en tom lägenhet till det hem vi alltid velat ha. Att ha någonting att kunna titta tillbaka på och ”komma ihåg”. Jag märkte rätt snabbt att allt fler blev intresserade av att följa vårt arbete och det blev allt roligare att dela med mig av bilder från det nya hemmet. Bilderna från vårt egna hem blandades med bilder jag själv hittade och inspirerades av, en blandning som än idag hänger i. Veckorna gick och den lilla skaran på Nya Hemmet växte för var dag som gick. Hemmet började att fyllas med just den inredning vi spanat på så länge, och en tom lägenhet förvandlades sakta med säkert till just det vi var ute efter redan från början. Något som jag jobbar med än idag för att uppnå och förbättra. Vårt egna lilla drömhem.

Och nu står jag här, efter hårt arbete och mycket skratt– 1 år och 4 månader senare, med ett Instagramkonto som gett mig så extremt många roliga stunder, nya kontakter och vänner och över 55 000 personer som vill följa min vardag. Sedan kom det här som jag är så glad över. Möjligheten att få fortsätta inspirera er tillsammans med Metro Mode Home.

Så nu återstår det bara att välkomna er hit igen, både nya som ”gamla” följare. Det är så roligt att ni kikar in här och det är så roligt att få fortsätta resan tillsammans med er här!

okej

 

Foto: My Vestlund.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Avundas dig samtidigt som jag är så glad för din skull! Så häftigt att livet kan vända så plötsligt och man får göra de man drömmer om så sjukt häftigt!!
  Du inspirerar så enormt mkt med dina inlägg du har verkligen ett gott öga för design och mode!! Fortsätt med det du gör, jag älskar att följa din blogg och instagram!!
  kram

  Madelene 2015-09-08 20:48:50
  Svara
  • Svar på Madelenes kommentar.

   Hej Madelene! Blir helt överlycklig och varm av dina fina ord. Tusen, tusen tack! Det är så otroligt roligt att höra och får en verkligen att arbeta ännu hårdare för att kunna leverera ännu mer! Så, tack! Ha en världsbäst fredag och en fin helg! Stor kram, Daniella

   danielladansson 2015-09-11 09:27:53
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!