ONSDAGKVÄLL

Onsdagar känns alltid som någon milstolpe på veckan. Man har klarat av hälften och de kommande dagarna innan helg känns alltid lite enklare än de föregående. Det är nog på grund av detta, att man klarat milstolpen åter igen, som jag alltid får ett litet sug efter att lyxa till onsdagar lite extra. Att kanske gå ut och äta, gå på bio eller bara lyxa till det hemma. Hemma följer vi slaviskt Game of Thrones (typ flera år efter alla andra, men den som spar han har, haha) så jag kanske ska svänga förbi affären efter jobbet och inhandla lite sådant här? Eller charkisar? Charkisar och ett glas rött sitter aldrig fel. Så får det bli.

Gör ni något speciellt på onsdagar? Unnar ni er något extra? Eller är onsdagar bara en helt vanlig dag och inte den lite lyxiga lill-lördagen?

IMG_1464

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!