NYTT FRÅN SKULTUNA

Det som delades mest på sociala medier efter sommarens Formex var Skultunas höstnyheter. I höst lanserar de nämligen ett flertal nyheter som föll många i smaken, och så även mig.

3

En storfavorit blev samarbetet mellan Skultuna och Emma Olbers, det första i raden av förhoppningsvis fler kommande samarbeten. Kollektionen som fick namnet Ink Skrivbordsserie består av en pennhållare samt en mindre behållare. Och ja, jag skulle mer än gärna dekorera mitt skrivbord med dessa. Vad mycket roligare dagarna skulle bli!

Liten behållare, 498kr.
Stor behållare, 648kr.

Nästa nyhet som släpptes var att Skultunas mest populära produktserier nu även kommer i kopparplåt!
The London Collection designad Lara Bohinc med etsade lyktor (med fat i svarvad mässing), Flower Pot designad av Monica Förster samt Kin värmelyktor med design av Claesson Koivisto Rune.

Kollektionen som lutar lite åt rosé-hållet tror jag kommer bli alldeles perfekt till det dystra höstvädret och något som jag gärna inreder hemmet med när sommaren säger hejdå för det här året.

1

5

763-C

Sist men inte minst måste jag ju även visa vidareutvecklingen som skett av Monica Försters krukor. Krukorna som är designade med inspiration av de traditionella terakottakrukornas form har utvecklats och släpps i höst även som ”The Herb Pots”. Och ja, det är precis som det låter. Galet snygga krukor perfekta för kökets örter.
Pris, 549kr.

2

Skultuna är ett märke som ligger mig varmt om hjärtat. Då jag bor bara 1,5 mil ifrån Skultuna Mässingsbruk så har många utflykter gått just dit när jag var mindre, och gissa om det gör det fortfarande? Självklart! Det är en av de bättre utflykterna man kan göra enligt mig. En alldeles lagom biltur, ett långt besök inne i butiken (där man även kan fynda 2:a handssortiment!) för att sedan avsluta det hela med en ”to die for-räkmacka” vid deras café. Hett söndagstips!

6

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!