EN VECKA I MARBELLA

Förra veckan kom vi hem från en helt underbar semestervecka. I sommar har jag haft min första semester på flera år och jag har nog glömt hur skönt det verkligen är. Och att dessutom få spendera en av veckorna på en av de bästa platserna jag vet var, om möjligt, ännu bättre.

Många av er har efterfrågat lite bilder från resan, och självklart ska ni få det!

IMG_1610

Vi hade hyrt en egen lägenhet i Marbella som många av er via Instagram blev intresserade av. Lägenheten vi hyrde låg i Dama de Noche nära Puerto Banus och vi hyrde lägenheten via Nordica Sales & Rentals Marbella och vi var SÅ nöjda. En helt underbar lägenhet med allt man ville ha och lite till. 

IMG_1621

IMG_1745

IMG_1711

Eftermiddagarna såg ut ungefär såhär. Lugn och ro innan det var dags att bege sig ut för god mat och goda drinkar. Är det semester så är det!

IMG_1805

En dag spenderade vi i Tarifa. Europas sydligaste punkt. Kitesurfing och sol i mängder.

IMG_1926

Ansiktet fylldes av fräknar, kroppen fick sig äntligen lite färg & att kunna gå barbent utan att frysa (ja, fryslorten i mig fryser även under sommaren här i Sverige, haha). SÅ härligt! Det måste nog bli dags för en resa snart igen…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!