Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Södra Agnegatan 26

Sekelskifte, fungerande kakelugn, solig balkong, stilrent kök, marmor, originalgolv, walk in closet, stuckatur, takrosetter, speglade pardörrar & bröstpanel. Ja, dessa ord beskriver denna lägenhet som just nu är tillsalu på Kungsholmen rätt bra. En riktig ”vill ha”-lägenhet som jag bara måste dela med mig av till er. Och jag älskar känslan på inredningen. Så avslappnad men ändå industriell och ljus. En riktig pärla!

Var?  Kungsholmen, Stockholm
Kvadratmeter? 65 kvm
Rum? 2
Utropspris? 5 695 000 kronor
Mäklarfirma? Edward Partners

1

Ser ni bordet? Ett bord med mässingskiva. Ja tack!

2

3

4

URSNYGG soffa! Massor av tummar upp.

5

6

7

8

9

10

Foton: Edward Partners

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Hej!

  Jag vill komma i kontakt med Daniella Danson gällande lägenhetsförsäljning och tillhörande styling. Det vore fint med rätt snar kontak t (idag?)så att jag vet om intresse finns. Jag är i kontakt med Edvard Partners gällande försäljning. Har inte ställt frågan till mäklare där gällande kontakt med dig. Vore fint med en kontakt under dagen. Jag ska försöka hitta telefonnummer till dig, annars hör gärna av dig då tillfälle finns idag 151207.

  Ha det toppenfint så länge,

  Kathrine Karlsson

  kathrine karlsson 2015-12-07 09:45:09
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!